Lieve eiceldonor gezocht, wie wil ons helpen?

2 antwoorden en 31040500x bekeken

CD28 29-10 om 13:57

Hallo,
De wens om ons gezin compleet te maken is enorm. Helaas zit het ons niet mee. Ik heb diverse miskramen gehad en na een curettage Asherman gekregen. Begin vorig jaar heb ik weer een miskraam gehad, het heeft heel lang geduurd voor deze uit mijn lichaam was. In het ziekenhuis werd besloten dat we IVF mochten doen. Helaas lukte dit niet. De artsen hadden vooraf gezegd dat we slechts 1 poging mochten doen als het resultaat niet goed was. We waren dan ook heel verdrietig toen bleek dat het niet zou gaan lukken.
Vol goede moed zijn wij toen naar Duitsland gegaan, ik had heel veel goede verhalen gelezen op internet en had er vertrouwen in dat zij ons zouden kunnen helpen. Helaas werd die hoop al heel snel de grond in geboord. We kregen te horen gekregen dat ik vervroegd in de overgang ben en dat eiceldonatie de enige manier is dat wij nog een kindje kunnen krijgen.
Na veel nadenken, overleggen en ook zoeken op internet hebben wij besloten om een donor te zoeken. Mijn zussen hebben allemaal nog een kinderwens dus komen helaas niet in aanmerking.
Wij hopen dat hier misschien iemand is die eiceldonatie wil overwegen en onze grote wens in vervulling zou willen laten gaan.
Veel liefs

reageer

Clautjuh 29-10 om 16:34

Helaas kan ik jullie ook niet helpen maar hoop wel met jullie mee dat jullie wens in vervulling zal gaan. Heel veel succes en hopenlijk snel een donor ! 

CD28 30-10 om 21:57

Dank je wel! Lief van je..

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Lieve eiceldonor gezocht, wie wil ons helpen?' in het Zwanger worden forum