Kinderwens voor tweede, maar durf toch niet te testen. Herkenbaar?

2 antwoorden en 30973287x bekeken

joyce 31-10 om 22:49

Inmiddels is het bijna een week na mijn NOD.
Ik hoop zo dat het raak is! Mijn dochter is inmiddels bijna 4 en ik 41 dus het wordt ook wel een keer tijd.
Toch durf ik niet te testen.
Nu de mogelijkheid opeens dichterbij komt herinner ik me de gebroken nachten, extreem in het begin, maar ze zijn nu nog steeds niet helemaal voorbij. En dan vraag ik me af of we het nog wel een keer kunnen, we zijn NU al zo moe!
Maar daarnaast zou het zo geweldig zijn, weer zo'n kleintje... alles nog een keer meemaken, opnieuw van alle sprongetjes genieten, en er ondanks dat het de tweede zou zijn gewoon behoorlijk veel tijd hebben, omdat DL dan naar school gaat...

Herkenbaar, niet durven testen omdat je niet goed weet of je de teleurstelling van "niet zwanger" wel aan kan, en tegelijkertijd bang zijn voor "wel zwanger"?
En dan heb ik het nog niet eens over de risico's die je op mijn leeftijd loopt...

reageer

Clautjuh 31-10 om 23:43

Hoi Joyce heel herkenbaar en mijn kids zijn inmiddels 11 en 14 jaar. Lekker zelfstandig. En mijn vriend heeft een dochter van 7 jaar, bijna 8. We hebben allebei de knoop doorgehakt en willen toch een kindje van ons samen. Maar er is altijd een moment in mijn cyclus dat ik ga twijfelen of het wel zo slim is en willen we idd de gebroken nachten enz enz. Maar dat is ook allemaal tijdelijk en we hopen toch ook wel te genieten net als bij onze andere kids. Ik hoop dat je testen straks positief zijn en je kan genieten van een zangerschap. 

Joyce (Gast) 03-11 om 20:54

Dank je Clautjuh.
Heb nog steeds niet durven testen, maar alles wijst er op dat het raak is. Nu stel ik het weer uit ivm een sollicitatie gesprek. Als ik het niet zeker weet kan ik me ook niet per ongeluk "verkletsen" :-).
Ik hoop voor jullie dat het ook gauw raak is, spannend zeg, met zoveel leeftijdsverschil tussen de andere kinderen.
Maar ook heel leuk, hoor ik van een vriendin die dat ook heeft!

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Kinderwens voor tweede, maar durf toch niet te testen. Herkenbaar?' in het Zwanger worden forum