Veel bloed, toch zwanger?

4 antwoorden en 30498262x bekeken

Elma (Gast) 25-11 om 20:45

Hoi, ik heb een vraagje, hoop dat iemand het antwoord weet! Ik probeer zwanger te worden en hou redelijk goed mijn cyclus bij. Ik had volgens de ovu test op dag 12 mijn ovulatie. Rondom die tijd veel aan de slag geweest. Ik had het idee dat ik de innesteling voelde, want ik had steeds een soort kramp/opgezet gevoel daar beneden. En dat was iets van een week of 10 dagen na mijn ovulatie. Ik werd gister (op cyclusdag 29) om 22.00 soort ongesteld, kon niet zeggen of het nou bruinrood of helder rood bloed was. Vandaag was het sowieso helderrood en ook echt veel helaas. Niet echt veel stolsels, maar wel een paar kleinere/slijmpjes. Mijn luteale fase was dus 16 of 17 dagen. Gewoon ongesteld geworden, denk je dan. En balen!!! Maar waarom heb ik dan wel hoofdpijn, pijn in mn onderrug, en ben ik misselijk? Ik ben nooit misselijk. Ik voor me ook vreemd, beetje licht in mijn hoofd en afwezig. Kan ik toch zwanger zijn?

reageer

---- 25-11 om 22:26

Hee meid! 
Je bent denk ik niet zwanger! Zodra je veel bloed verliest kan je gewoonweg niet zwanger zijn, je kan misschien een vroegtijde miskraam hebben gehad, maar omdat je zelf denkt of hoopt zwanger te zijn kan je lichaam je voor de gek houden waardoor je dingen denkt te voelen! 
Veel succes met opniuew proberen  

Elma (Gast) 25-11 om 22:46

Hoi Bibi, 
Dank je wel voor je antwoord. Misschien is het ook alleen maar hoop, maar ik las wel wat verhalen van meiden die gewoon ongesteld werden een aantal keer en toch zwanger waren... Maar betekent veel bloed altijd dat je zeker niet zwanger bent dan? 

Hartje 25-11 om 23:10

Elma die mensen zijn er, maar dat zijn de uitzonderingen. Mensen ervaren vaak subjectieve zwangerschapsklachten (objectief is een positieve test) terwijl er niets aan de hand is. Zijn ze wel zwanger, worden ze pas misselijk met bijvoorbeeld 6 weken dus ervaren ze juist niets rond de ongesteldheid! 
Je kunt altijd en test wagen maar het lijkt er op dat je gewoon ongesteld ben geworden helaas, ik ben het met bibi eens. Op naar de volgende ronde! 

Elma (Gast) 26-11 om 00:37

ok, dank jullie wel voor de antwoorden. Helaas... Maar ja, snel goeie moed maken voor de volgende keer!

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Veel bloed, toch zwanger?' in het Zwanger worden forum