Opnieuw proberen na miskraam

5 antwoorden en 30609255x bekeken

Aisje (Gast) 28-11 om 13:36

Hoi allemaal, 
Ik ben nieuw hier en zocht eigenlijk verhalen over mijn ervaring maar kon het niet vinden dus zal ik mijn verhaal delen. 
Ik ben in mei gestopt met de pil. In juni ongesteld geworden. Eind augustus een positieve zwangerschapstest . Mijn man en ik natuurlijk helemaal in de wolken. 
Bij 7 weken kreeg ik een lichte bloedverlies wat maar niet ophield. Elke dag bij 't vegen. Ik belde de verloskundige maar die zei dat ik bij 8 weken moest komen. 
8 weken echo gehad, maar verloskundige vertelde dat ik waarschijnlijk pas 5 weekjes zwanger was. Vond 't maar raar. Maar wel geweldig dat ik een foto mee kreeg.
Diezelfde nacht had ik super erge buikpijn. En ja hoor.. Volgende ochtend mega veel bloed verloren. Kreeg een spoedecho. Een miskraam..
Maar we zijn meteen verder gegaan. Ons kinderwens is heel groot. In september en oktober een korte cyclus van 25 dagen gehad.
Mijn laatste menstruatie was 9 november. Ik besloot om voor 't eerst ovulatietesten te gebruiken. Ik had er niet veel verstand van, maar dacht gewoon hetzelfde te werken als een zwangerschapstest. Ik heb die van de kruidvat gekocht (7stks). Ik heb op 19 Nov getest, en ja hoor.. Positief! Dacht ik dan...
Ik zat net te googlen, en zag veel slechte ervaringen met de testen van de kruidvat! Ik maak mezelf echt gek hoor.. Ik zit de hele dag ervaringen van anderen te lezen. Hebben jullie ook ervaring met deze ovulatietesten? 
Zelf had ik gisteravond echt buikpijn. Soort menstruatie achtige pijn, met af en toe een steek. Ik let op elk dingetje wat ik voel
Groetjesss Aisje

reageer

Clautjuh 28-11 om 13:57

Ik zit nu midden in een bloeding na een positieve zwangerschapstest. Ik heb deze ronde ook ovutesten gebruikt van sensitest. Maar voel mijn eisprong altijd wel hoor. Wel vervelend dat je een miskraam hebt gehad. Ik baal nu ook behoorlijk maar hoop dat we toch snel weer zwanger zijn ! Succes!

jo 28-11 om 14:03

Vreselijk een miskraam! Ik was in juli 5 weken zwanger toen ik een miskraam kreeg. In augustus bleek ik weer zwanger te zijn! Dus het kan heel snel gaan. Inmiddels al bijna 17 weken zwanger! Hopelijk bij jullie ook!

Aisje (Gast) 28-11 om 14:23

@Clautjuh 
Wat vervelend voor jullie! Heel veel sterkte toegewenst! Je hebt dus een positieve ervaring met die test? Hoop indd dat we snel weer zwanger zijn! X
@Jo
Wat fijn dat je meteen weer zwanger bent geworden! Gefeliciteerd! Geniet ervan, zover het kan hihi is het je eerste? 

jo 28-11 om 15:33

Nee mijn tweede! Heb al een zoontje van bijna 14 maanden rond lopen. 

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Opnieuw proberen na miskraam' in het Zwanger worden forum