Cyclus na verwijderen spiraal

4 antwoorden en 30377687x bekeken

Fwempie 15-12 om 09:09

Hoi meiden,

Ik heb 6 nov spiraal laten verwijderen. 8 nov ongesteld en 23 nov eisprong.  Tot zover alles perfect. Maar nu ben ik al 9 dagen overtijd en niet zwanger. Hebben jullie soortgelijke ervaringen en zo ja hoe lang duurde dat?

Ik lees overal dat de spiraal geen invloed kan hebben op je cyclus maar dat heeft ie bij mij dus wel. Tijdens spiraal om de 2 a 3 weken ongesteld en om de paar dagen bloedingen. Mirena spiraal. 

Gr Femke

reageer

Kiimberlyy 15-12 om 22:26

Ik heb 8 dec mijn spiraal laten verwijderen, daarna 4 dagen gebloed. Dit genoteerd als mijn eerste menstruatie. Ik houd vanaf nu alles bij in mijn agenda. 
Het is allemaal erg ingewikkeld. Het ligt echt aan je cyclus wanneer je eisprong is. 
Na het verwijderen weet ik dus niet mijn cyclus en wil gaan starten met ovulatie testen. Om zo meer inzicht te krijgen. Hopelijk gaat dat me helpen snel zwanger te worden. 
Klussen doen we wanneer we zin hebben. Minimaal om de dag, maar het is bij ons gelukkig geen moeten. Dat is al een goede stap! 
Ik heb 8 jaar de mirena spiraal gehad, na 5 jaar laten wisselen. In het begin nog onregelmatig! Daarna nooit meer echt ongestel geweest. Heel af en toe 1 dag wat bloed misschien 3 of 4 keer per jaar.  
Heerlijk dus, behalve dat je nu dus helemaal geen idee hebt van je cyclus. 

pingu 15-12 om 23:04

Mijn lichaam moest echt even wennen nadat mijn spiraal was verwijderd. Bij mij duurde het ook een paar maanden voor ik weer een eisprong had. Had eerst een paar maanden een cyclus van 31 dagen, daarna 28 dagen en maand erna zwanger. 

Kiimberlyy 15-12 om 23:13

Spannend pingu! Gegeliciteerd met je zwangerschap. Ik vindhet maar al te spannend. Vooral omdat het vrouwelijk lichaam zo lekker makkelijk is. "Uhum". Verder wacht ik gewoon geduldig af. Ik ga ovulatie testen gebruiken om meer inzicht te krijgen, wordt ik ongesteld is alleen maar mooi om mijn cyclus in kaart te gaan brengen. Wordt ik niet ongesteld en ben ik zwanger nog beter. 

We wachten af, klussen door en hopen op een goed resultaat. ????

Fwempie 16-12 om 23:03

Probleem is dat ik mijn eisprong duidelijk gemerkt heb en sindsdien dus geen menstruatie gehad. 

Nu nog steeds niet.

Gr Femke

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Cyclus na verwijderen spiraal' in het Zwanger worden forum