Verder na een miskraam

3 antwoorden en 30339700x bekeken

Femkeex 15-12 om 19:14

Hoi allemaal,
23 november heb ik helaas na een zwangerschap van vermoedelijk 7 weken een miskraam gehad. 
Dat was op donderdag en op dinsdag een bloedtest gehad waar er alweer 0waarden waren op HcG.
Vorige week had ik echt buikkrampen en dacht ik dat ik heel snel ongesteld zou worden.. en nu heb ik sinds een aantal dagen pijnlijke borsten, niet gespannen of groter maar wel pijnlijk vooral de tepels. Sinds vandaag ook echt hele natte slijmerige witte afscheiding, veel meer dan normaal.
Geen draden, maar echt een beetje dat het eruit vloeit en ik het gevoel heb alsof ik bloed verlies.. terwijl het dus afscheiding is..
Ook heb last van mijn humeur..
Ik wordt gek van de onzekerheid, het niet kunnen vertrouwen op mijn lichaam zoals ik dat voor de mk wel kon..  De zwangerschap was best een verrassing, geen anticonceptie maar we zien wel wat er gebeurd.. er dus ook niet bewust mee bezig, wat nu dus wel anders is.
Herkend iemand dit ?

reageer

sweet 15-12 om 19:24

Hoi Femke,
Ik heb in augustus met 10 weken een miskraam gehad. Na 6 weken ongesteld geworden en daarna om de 27/28 dagen. Tot afgelopen maand. Toen had ik na 21 dagen ineens bloedverlies met afvegen. Toen 2 dagen niet en toen weer 2/3 dagen wel en toen is de ongesteldheid doorgezet.
Zodra de eisprong is geweest heb ik ook heel veel afscheiding, heel dun ook. Soms loopt het er inderdaad uit, zo vervelend. Voor de miskraam had ik dit nooit.
Ik ben ook erge onzeker geworden en ken mijn eigen lichaam niet meer.

Niekie84 15-12 om 21:39

Ik heb 2 maand terug ook een miskraam gehad. Mijn eerste ongesteldheid kwam daarna gewoon binnen 28 dagen (gerekend vanaf de dag van de miskraam) en ook eisprong gevoeld. 
Misschien zit je al wel weer vlak voor je nod? Heb vaker gehoord dat de eerste keer na een miskraam niet lang hoeft te duren. 
Ik was er in ieder geval blij mee, want dat gaf weer een beetje vertrouwen.
Dat vertrouwen is echter deze 2e ronde na de miskraam weer weg, want heb geen eisprong gevoeld. Normaal echt altijd, (behalve afgelopen september toen ik zwanger was.) 
Heb geen idee hoelang deze cyclus gaat duren. Nu op dag 28. Geen tekenen van nod of zwangerschap. 

Ik hoop dat je snel weer onbezorgd zwanger mag zijn! 

Clautjuh 15-12 om 22:40

Ik heb een paar weken geleden een miskraam gehad. Gisteren de bevestiging via een echo. Ik ben vanmorgen weer gaan bloeden terwijl de vk zei dat mijn baarmoederslijmvlies nog vrij dun was. Maar het voelt echt als een menstruatie. Alleen moet ik dinsdag naar de gyneacoloog, ze zag twee cystes op mijn baarmoeder. Dus verder onderzoek. Ik ben ook even het vertrouwen kwijt in mijn lichaam want ik ben nu echt mn cyclus niet meer zeker. Maar we waren in ronde 3 zwanger dus ik heb er alle vertrouwen in dat er wel weer een zwangerschap komt. Ik denk dat je lichaam even tijd nodig heeft om te herstellen. Word vanzelf rustig. 

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Verder na een miskraam' in het Zwanger worden forum