..wij gaan voor een 2de wondertje

13 antwoorden en 45833319x bekeken

GeenMeer 24-09 om 13:19

Hallo allemaal,

ik zal me even kort voorstellen. Ik ben 31 mijn mannetje 37. We zijn trotse papa en mama van een zoontje van zes en hebben nu besloten om voor een 2de wondertje te gaan dus ik heb mijn implanon twee maanden geleden laten verwijderen.
We zitten nu in de 2de ronde, spannend... wie kletst er mee?


Groetjesss

reageer

Inimini (Gast) 24-09 om 13:40

Hallo Loca, wat heerlijk ! Ging het de eerste keer snel ? Wij denken er ook heel sterk over om voor een tweede te gaan !

GeenMeer 24-09 om 13:49

Hoi hoi, leuk dat jullie er ook over aan het denken zijn. Wij hebben er ook even over getwijfeld, maar wilden toch graag nog eens alles beleven  Ons zoontje kwam geheel onverwacht eigenlijk. Ik was gewoon aan de pil, ik geloof al zo'n tien jaar en we waren bezig met onze trouwvoorbereidingen.
Tot ik dacht buikgriep te hebben en bang was dat daardoor onze trouwdag in het water zou vallen.. nou je raad het al.. toen bleek ik zwanger te zijn. In eerste instantie even schrikken maar ach uiteindelijk het beste wat ons letterlijk overkomen is 

Ashley 24-09 om 15:21

Hai loca,
Ik ben 26 jaar en bijna afgestudeerd. Mijn vriend en ik hebben besloten om het te proberen, dus we zijn helemaal in het zevende hemel. Ik hoop dat het bij ons snel lukt, en natuurlijk bij jullie ook. Van ons wordt het ons eerste kindje, dus voor ons echt helemaal super spannend en we kunnen niet wachten.
xx Ashley

GeenMeer 24-09 om 15:32

Hey Ashley, gezellig dat je mee wilt kletsen.Spannend voor jullie, natuurlijk hoop ik ook dat het voor jullie en alle anderen snel lukt al 
moet ik zeggen dat ik het proberen ook niet heel vervelend vind 
Ik heb zelf de 29ste mijn NOD en moet je bekennen dat ondanks dat ik probeer er niet al te veel mee bezig te zijn deze week me veel te langzaam gaat hahaha.

Suc6 en tot schrijfs 

Ashley 24-09 om 15:58

Hai,
Ja, het is zeker heel spannend voor ons. We zullen meer dan blij zijn als het idd snel lukt. Ik vind het leuk hier om met andere moeders of moeders in verwachting of die proberen zwanger te worden te kletsen, omdat in mijn omgeving niemand weet dat wij het aan het proberen zijn. Dus het is heerlijk om hier alles te kunnen delen.
XX

GeenMeer 24-09 om 16:08

...klinkt bekend, eigenlijk wil ik iedereen van alles vertellen en vragen.. lekker fantaseren en wegdromen maar tegelijkertijd wil ik ze niet teveel lastig vallen hahaha vandaar dat ik ook lekker hier op de forums mee lees en klets zo kun je toch lekker je "ei" kwijt en niemand die er last van heeft want we doen het allemaal  

nathalie (Gast) 25-09 om 15:10

Hallo, wat leuk een 2e kindje! Hoop dat het snel lukt voor jullie!
Zelf ben ik nu 15 weken zwanger van mijn eerste kindje, en heb er dan ook ruim 2jaar over gedaan om zwanger teworden! Aldoor lukte het niet bij ons, we waren er niet echt meer mee bezig omdat we dachten dat we onvruchtbaar waren, en ineens was ik dus zwanger afgelopen juli, dat is wel super hoor!

Geniet er van en ook vooral van je eerste kindje!

GeenMeer 25-09 om 18:41

Hoi hoi, wat leuk dat je 15 weken zwanger bent, gefeliciteerd, wat een tijd he 2 jaar maar goed het is het allemaal zooooo waard. 
Genieten doen wij zeker, altijd al gedaan, we hebben een prachtzoon, en mochten we het geluk hebben een 2de wondertje te krijgen zou dat natuurlijk geweldig zijn, mocht het niet lukken.. dan zullen wij gewoon doorgaan zoals nu

Suus 27-09 om 10:33

Hallo allemaal,
Voor wie al zwanger is, van harte gefeliciteerd. Prachtig! Alle anderen wens ik veel succes. Ik hoop dat ik met jullie mee mag kletsen. Ik ben Suus, 32 jaar en we gaan voor ons derde kindje. Heb er zo'n zin in. Eigenlijk is het ook net zo spannend als bij de eerste, met het verschil dat je weet dat zwanger worden in principe mogelijk is. Toch blijven de onzekerheden en wacht ik op een positieve zwangerschapstest. Ik ben in juli gestopt met de pil, waarna ik een pil-menstruatie had. Daarna een cyclus van 44 dagen (het zal wel weer een beetje op gang moeten komen allemaal...) en nu wacht ik weer. Zit nu op dag 36 en test is negatief. Dus maar weer wachten of ik ongesteld wordt of wellicht over een weekje positieve test heb. Ik vind het nu vooral lastig omdat ik geen idee heb wanneer mijn eisprong is geweest en wanneer ik dus eigenlijk overtijd ben of ongesteld moet worden.
Ik ben ook benieuwd naar jullie verhalen.
Groet! Suur

GeenMeer 28-09 om 07:22

Hoi suus welkom hier,

Wij zijn bezig voor de tweede, hebben al n zoontje van zes. Ik heb eigenlijk een prima cyclus van 27/28 dagen maar dan nog blijft t geluk hebben en afwachten haha elke maand afwachten maar goed we hebben de tijd ;-) succes, heb je al meer nieuwsof zit je nog op het wachtbankje?

Groetjes

GeenMeer 28-09 om 20:39

hoi suus, ik weet niet hoe dat met de test zit maar volgens mij "mag" je hem na vijf minuten niet meer lezen.. aan de andere kant een vriendin van mij heeft dat ook gehad en heeft nou een knulletje van anderhalf rondlopen.... ik zou even afwachten en anders het weekend of na het weekend nog een testje ertegenaan gooien.. ik hoop het voor jullie, leuk zeg.. 

Vanaf vandaag zit ik weer op dag 1, dus op naar ronde 3.
Bij ons was het andersom, ik was er van overtuigd dat het zo goed was maar mijn man zag nog een ukkie wel zitten.. dus na een hoop getwijfel van mijn kant toch maar de knoop omgehakt en ik moet zeggen sinds we de beslissing hebben genomen vind ik het helemaal leuk hahaha en ben ik toch weer erg teleurgesteld als we de volgende ronde inmoeten.. (niet dat ik klussen niet leuk vind hoor, integendeel) maar ach aan de andere kant er zijn zoveel meiden die al jaren bezig zijn.. ik moet maar gewoon gaan oefenen met geduldig zijn 


Fijne avond ennuh laat je me wat weten over je testen.. ben benieuwd

Suus 29-09 om 11:09

Ha Loca,
Dus dag 2 vandaag. Balen zeg, maar inderaad, zoals je zegt, geduldig zijn en lekker blijven oefenen . Maar ik snap helemaal wat je bedoelt, je bent gelijk weer een maand verder, de dagen duren soms gewoon zo lang. Als ik aan anderen denk die jaren moeten wachten, ongelofelijk. Wat een stress, spanning en hoop altijd. Ik zit inmiddels op dag ... eh... 38 geloof ik. Bij mijn vorige zwangerschappen was ik beide keren de tweede ronde gelijk zwanger, dus heb niet veel ervaring met wachten. De eerste keer had ik twee keer cyclus van 30 dagen. De tweede zwangerschap had ik één keer 30 dagen en de tweede ronde(toen ik zwanger raakte) had ik ook een heel lange cyclus weet ik nog wel. Dus het is gewoon afwachten. Die test van gisteren was inderdaad niet betrouwbaar, eigenlijk wist ik dat ook wel. Ga denk ik woensdag of donderdag weer eens testen (als ik niet ongi ben), ben veel te nieuwsgierig. Ik hou je op de hoogte. Jij ook weer succes en fijn weekend! Groet! Suus

Je kunt reageren op dit onderwerp '..wij gaan voor een 2de wondertje' in het Zwanger worden forum