Zwanger raken na pil

17 antwoorden en 30191260x bekeken

M92 28-12 om 23:47

Hee dames, 
Ik klets al hier en daar mee met andere gesprekken. Maar wilde nu tocj graag een nieuw gesprek openen. 
Ik ben in september gestopt met de pil. 
Eerste cyclus was 26 dagen.
Tweede was 31 dagen.
Hier was ik ecjt al mega blij mee. Want had natuurlijk ook 60 dagen kunnen zijn.
Nog meer dames die gestopt zijn met de pil, en gezellig hun ervaringen en stressmomenten en hopelijk latee geluksmomenten willen delen hier?
 

reageer

Anoniem (Gast) 29-12 om 20:01

Hi, 
Ik heb 12 sep mijn laatste prikpil gehad en zou eigenlijk 12dec weer moeten nou hebben wij een kinderwens en ben ik niet gegaan, ik ben een keer eerder gestopt met de prikpil en werd na 2 weken weer ongi. nu inmiddels nog steeds niet ongi.. heb erg pijnlijke borsten en tepels met een bruine rand en witte kleine stipjes erop. ook heb ik af en toe last van kleine steekjes bij mijn linker lies en word af en toe misselijk.. 

om nu een test te doen is wat vroeg. 
ontpillen of zwanger? 

muze38 30-12 om 08:29

Ik ben in november met de pil gestopt, nu in ronde 2. Nog geen eisprongen gevoeld of andere signalen gekregen. Dat is ontpillen denk ik. Eerste cyclus netjes 28. Anoniem jij klinkt zwanger

M92 30-12 om 17:23

Ik voel wel (denk ik) best goed mijn eisprong steeds... Toevallig donderdag avond voelde ik rechts wat steekjes.. En zou wel mijn eisprong kunnen zijn. Op een perfecte cyclus van 28 dagen dan namelijk. Dus dat zou al top zijn. Dan valt het hele ontpillen bij mij misschien nog mee...
Spannend he al die onzekerheden. Ik merl dat ik er veel mee bezig ben... Heb zoveel respect voor al die vrouwen die al heel lang bezig zijn.
En anoniem, kan ontpillen zijn. Kan ook zeker zwangerschap zijn.!! Spannend joh! 

Dojathe 01-01 om 21:32

Voor mijn eerste zwangerschap had ik ruim 9 jaar de pil geslikt. 2 weken voor mn huwelijk gestopt en 6 weken na dr  bruiloft een positieve test.
Tweede zwangerschap was gelijk raak na de pil. 8 weken na stoppen pas 'ongesteld' en achteraf gezien was dat waarschijnlijk een miskraam. Direct daarna zwanger van onze tweede

Merel 02-01 om 07:39

Doja, dat gaat echt super snel bij jullie!! Hoe pak je dat aan als ik vragen mag? Om de dag sex, specifiek standje? Blijf je liggen?

Dojathe 03-01 om 19:31

Voor mijn 3 zwangerschappen was 'project baby' elke keer sterk libido verhogend. Heb niet op standjes en frequentie gelet, want het ging vanzelf. Ik heb de mazzel dat ik mn eisprong voelde en dat werkte voor ons beide positief. We hebben nooit geklust zoals dat genoemd word, maar alleen wat gedaan als we zin hadden.
Blijkbaar zijn we een hypervruchtbaar stel

Emm91 07-01 om 00:02

Heey dames, voor het eerst actief op een forum en heb er zin in om jullie verhalen te horen en verhalen te delen. 
Ben 26 en ook sinds september gestopt met de pil. Erg spannend allemaal! Ben zo'n 10 jaar aan de pil geweest en ik was stiekem best wel blij dat ik ongesteld werd rond de tijd dat de bedoeling was. Sinds dien steeds netjes een cyclus van ongeveer 28 dagen. Wel heel benieuwd hoe mijn eisprong is. Of die überhaupt plaatst vind enzo. Heb het in ieder nog niet gevoeld.
Maar doja wat fijn dat je zo snel zwanger bent geworden steeds!

Merel 07-01 om 13:10

Hoi Emm! Welkom! Dus je bent nu drie rondjes bezig? Hebben jullie een bepaalde aanpak of laat je de natuur nog haar gang gaan? Spannend hé?

Merel 08-01 om 06:40

De meeste kiezen ervoor om de dsg sex te hebben. Doen wij nu ook en dan kun je in je vruchtbare week het een keertje extra doen! Gelukkig heb ik een man die elke dag wel twee keer zou willen, maar vriendinnen hoor ik wel eens klagen. Hoe is dat bij jullie?

Emm91 08-01 om 08:26

Doordat mijn vriend in ploegen werkt zijn wij niet altijd zo actief als wij wouden willen. Plus de afgelopen maand was het van mijn kant uit dat ik niet vaak zin had. Ivm last van de darmen enzo (crohn)
Maar dat is nu weer redelijk rustig gelukkig en ik merk dat de zin ook weer terug keert.
Eerst maar eens afwachten of ik weer ongesteld ga worden! Volgens de kalender is het donderdag maar ik ben er nu achter de mijn lichaam eigenwijs is en het elke keer een dagje later word haha.
Ben zo benieuwd hoe het voelt om zwanger te zijn en een klein mensje te dragen????

Merel 08-01 om 10:55

Je rekent er deze maand niet meer op dat het raak kan zijn dan Emm? Wel spannend je nod zo snel. 

Het is een heel wonderlijk gevoel als je je er goed bij voelt, anders ben je een paar maanden ziek, hihihi!

Emm91 08-01 om 11:41

Ik hoop er natuurlijk wel op! Probeer er gewoon heel nuchter in te staan en we zien het wel
Mocht het wel raak zijn laat ik het uiteraard weten!!

Zie mezelf al kotsmisselijk zijn tijdens een zwangerschap. Heb van mezelf al snel last van brandend maagzuur

Jolien (Gast) 15-01 om 09:20

Hier ook gestopt met de pil na 15jaar sinds augustus. Echt bezig om zwanger te raken sinds oktober. Mijn vriend heeft er allemaal geen haast bij. Ik ben spijtig genoeg zeer ongeduldig. Ik zit al 6maand telekens op 27 a 28 dagen cyclus. Bloedcontrole is allemaal heel goed, ook de hormonen.. dus geduld hebben. Iedereen zegt me, niet te hard op focussen maar ik sta op met dit gevoel en ga slapen met dit gevoel. De wens is zo sterk!!! 
Groetjes en daar ook allemaal succes.

Emm91 15-01 om 20:48

Heey Jolien, wat fijn dat je zo'n regelmatige cyclus hebt! Ik ken je gevoel wel. Zelf ben ik er misschien iets meer mee bezig dan ik steeds beweer Als je graag iets wilt is het lastig om er niet mee bezig te zijn.
Zelf zit ik nu in een heel onzekere periode. Afgelopen donderdag had ik officieel mijn nod maar die bleef weg (vaak is het 1 of 2 dagen later) nu viel mij vrijdag op dat ik last van een soort spierpijn had in m'n buik zonder workout haha. De volgende dag nog steeds niks en een drukke dag. Overdag gezellig op de koffie bij verschillende mensen en 'savonds eten en spelletjes spelen bij vrienden. De hele middag heb ik me raar gevoeld met af en toe een misselijk momentje en in de avond werd het erger. Mijn darmen waren helemaal van slag en kon geen hap meer door mijn keel krijgen zo beroerd. Gelukkig in vlagen. Ik zei nog tegen mijn vriend, of ik ben echt zwanger of mijn lichaam houdt mij echt super voor de gek!! De volgende ochtend gelijk toen ik wakker was een test gedaan en die was helaas negatief Toch bleef ik een apart gevoel hebben in m'n buik. Vandaag alleen wel weer ongesteld geworden. Alleen tot nu toe nog maar een beetje terwijl normaal de dijken los barsten zeg maar  Het kan dus nog alle kanten op gaan of ik word behoorlijk voor de gek gehouden door mijn eigen lichaam.
Hebben jullie daar ook veel last van dat je soms niet weet wat je van je eigen lichaam moet denken? Verder heb ik trouwens nergens last van dus ik weet even niet wat ik er nu van moet denken.
Maar Jolien, heel veel succes verder en ik hoop dat je snel een positieve test hebt!

Merel 16-01 om 07:16

Hoi Emm, lastig een vrouwenlichaam he! He tilt dat de test negatief was en je ongi geworden bent, dus op naar de volgende ronde dan toch?

Emm91 16-01 om 09:10

Nou Merel dat kun je wel zeggen. Maar door naar de volgende ronde ja

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Zwanger raken na pil' in het Zwanger worden forum