Ik weet het niet meer

7 antwoorden en 30074903x bekeken

Anoniem (Gast) 04-01 om 21:21

Ik begrijp het begin van je verhaal niet helemaal.  Wat bedoel je met vloeien? Was je ongesteld dat je toen je vermoedelijke miskraam gehad heb? Ik denk dat je de huisarts even moet afwachten. Als er iets is blijven zitten na een miskraam denkt je lijf ten onrechte dat je nog zwanger bent. Kan natuurlijk ook zo zijn dat er meer als 1 zat en dat je dus nog zwanger bent.

reageer

Momof2 06-01 om 12:53

Had gister nadat ik bij de ha geweest was gelijk verloskundige gebeld voor afspraak (moest van ha wat de uitslag van bloedonderzoek ook zou zijn) ik mocht om kwart over 4 wel even langs komen voor een echo want ze snapte het verhaal helemaal. Alleen werd ik een uur voor aanvang gebeld dat ze de afspraak ging cancelen want ze vond het onnodig want na een week zou er niks veranderd zijn, zei dat de berekening niet klopte bla bla bla.. toen werd ik een beetje pissig want ik hou elke menstruatie netjes bij sinds ik gestopt ben met de pil in juni om zo te kijken hoe mijn cyclus is. Daarna gooide ze mijn klachten op een griep. Ze deedt echt heel erg kortaf. Nu samen met mijn man besloten om het nog tot volgende week aan te kijken. Oja de bloeduitslagen van vorige week en gister waren hetzelfde heel laag 1.2 dus volgens ha en verloskundige geen zwangerschap en dat wil ik ook best geloven maar vind het wel erg snel laag na 2 positieve testen bij een week overtijd en de dag na 2e positieve test s'ochtends nog 1 gedaan en deze was negatief! Het is allemaal heel raar snap er niks meer van. En voor de duidelijk beide positieve testen binnen de aangegeven tijd afgelezen. 

Snappen jullie het nog..ik niet meer! Probeer het denk maar gewoon allemaal uit mijn hoofd te zetten en voor de volgende ronde te gaan. 

Boeddha1990 12-01 om 22:18

Hoe staat het er nu voor? Heb je inmiddels een echo kunnen hebben? 
Overigens sta jij geheel vrij om een inwendige echo aan te vragen bij een praktijk die dit kan. Je moet dit wel zelf betalen, maar kan zo enorm veel rust opleveren! 

Momof2 18-01 om 16:28

Zie nu pas dat er iemand gereageerd heeft ..sorry paar drukke dagen achter de rug! Ik heb helaas geen echo meer gehad. De ha vond het goed zo. Daarna uit mijn hoofd geprobeerd te zetten en uiteindelijk alle symptomen weg! Alleen nu weer sinds 3 dagen erg pijnlijke borsten,gevoelige tepels,klein buikje (mocht het zo zijn 5e zw),misselijk,soms wat duizelig vooral bij het opstaan,veel heeeeel veel plassen en nu net bij afvegen kleine beetje rozig oja en hele rommelige darmen vooral savonds als ik op de bank lig..dus geen idee hoe het er nu voot staat. Omdat ik binnen een week al inpricipe geen hcg meer had na mijn mk ga ik er een beetje vanuit dat ik weer mijn normale cyclus heb en ik eigenlijk morgen mijn menstruatie moet krijgen. 2,5 jaar geleden ook een mk gehad bij 7 weken en toen ook binnen een week geen hcg meer en gelijk normale cyclus. Dus weer even afwachten hihi maar het blijft spannend. Heb er iig alles aangedaan om er niet teveel bij stil te staan.

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Ik weet het niet meer' in het Zwanger worden forum