Help!

7 antwoorden en 30085606x bekeken

Toetje 05-01 om 10:38

Is dit een positieve zwangerschapstest van sensitest? 

Kimberley 05-01 om 12:26

Gefeliciteerd! Die is duidelijk wel positief maar zal nog behoorlijk gaan oplopen. Test de aankomende dagen maar hij word vanzelf donkerder.

Super leuk!! Of was het juist een help van het is niet gepland?

Toetje 05-01 om 13:31

Hoi Kimberly!
Dankjewel voor je snelle reactie!
Nja ik heb in september een miskraam gehad, dat was wel gepland. Dit keer niet. Maar het is natuurlijk van harte welkom. Mijn man is er super blij mee, hij heeft al jaren een kinderwens. Maar ik moet nog wel ff wennen.. Hij is zo blij en ik ben meer bang voor alle veranderingen. Of juist bang dat ik weer een miskraam krijg.. Ik weet het niet.. Denk dat het erbij hoort

Dankjewelll! 

Kimberley 05-01 om 15:44

Oh ik herken dit zo super erg!
Ik ki

Kimberley 05-01 om 15:48

Oops, ging iets mis!

Maar ik herken dit zo erg. Wij kiezen er wel beide echt samen voor maar mijn vriend klinkt altijd zekerder ofzo. Ik vraag het ook altijd 50x weet je zeker dat je dit wilt? Vakanties... slapeloze nachten en luiers verschonen. Ons leven zal drastisch veranderen. Zegt ie ja ik ben er klaar voor maar ben jij er wel klaar voor? 

Maar ik wil het wel heel graag en ik wilde altijd al jong moeder worden. Die leefrijd ben ik wel al redelijk gepasseerd maar nu ik nog jong ben wil ik het wel super graag maar aan de ene kant ben ik bang dat ik zal falen en ik krijg het ook wel een beetje benauwd. Ik vind het toch wel eng haha.

Maar dit is super goed nieuws voor jou! Je bent duidelijk zwanger. Nu hopen op het beste en dat je geen miskraam krijgt. Zolang je zelf maar lekker in je vel zit en je je goed voelt dan moet het goed gaan!

Toetje 05-01 om 17:46

Hoi hoi, 
Nou ik na mijn werk geraced naar de kruidvat, clearblue test gehaald.. En ja hoor.. Positief!
Kan het nog steeds niet geloven. Maar maak me wel zorgen, aangezien ik een paar glaasjes heb gedronken op oud en nieuw.. Omg wist ik veel
Ik hoop echt voor jullie dat het snel gaat lukken! Ennuh, bang zijn.. Ja.. Hoort erbij.. Maar k denk dat wij dames onszelf gewoon onnodig gek zitten te maken.. Want het enige wat je kan doen is geduld hebben.. En dat is niet echt mijn sterkste eigenschap hahaha.. Mja..  

Anoniem (Gast) 05-01 om 22:16

Maak je daar niet druk om. Zolang de placenta nog niet gevormd is leeft je ukje nog van zijn vruchtzakje. Dus alcohol krijgt die zo vroeg in de zwangerschap nog niet binnen. Gewoon nu je het wel weet gezond eten en drinken en dan is er niets aan de hand.

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Help! ' in het Zwanger worden forum