Innesteling voelen

4 antwoorden en 29968087x bekeken

Boeddha1990 12-01 om 18:55

Hoi allemaal,
Vorige maand was mijn eerste menstruatie na een miskraam. Volgende week zou mijn menstruatie weer moeten zijn. Tijdens de ovulatie hebben mijn vriend en ik geklust en ik had het idee gister mijn innesteling te hebben gevoeld, maar kan dit eigenlijk wel?! 
Het begon woensdag avond met pijn aan mijn linkerkant, meende mijn linker eierstok. Gister had ik nog een wat drukkend/trekkend gevoel in mn baarmoeder. Ik heb geen bloedverlies.
Wie weet of een innesteling gevoeld kan worden? Of was het gewoon puur toeval en was het wat anders? 

reageer

Moedertjuh 12-01 om 19:37

Ik heb die twee keer gevoeld. Vorige ronde, 1 flinke steek en de volgende dag wat bloedverlies. Helaas wrrd dat een miskraam. Deze ronde 1 flinke steek aan de andere kant en een zeurende pijn. Volgende dag weer wat bloeverlies. Op 7 dpo gevoeld en 10 dpo een licht positieve test. Maar bij mijn 2 kids heb ik nooit bloedverlies gehad na innesteling. 

Boeddha1990 12-01 om 23:20

Spijtig te horen dat je een mk hebt gehad =(
Ik heb ongeveer 9 dagen na ovulatie een rottige steken in mn linkerzij gehad, waarvan ik het idee heb dat het mn eierstok was. De volgende dag een constant drukkend/trekkend gevoel in mn baarmoeder. Dit trok na t avondeten weg. Sindsdien geen last meer van iets.
Volgende week testen.... ik ben benieuwd of t idd iets was of niet...

Moedertjuh 12-01 om 23:39

Ik testte 2/ 3 dagen na dat gevoel licht postief...maar ik hoop dat je gevoel klopt ! Al kan er na de innesteling nog van alles misgaan helaas. Zal voor je duimen !

Boeddha1990 12-01 om 23:40

Het is helaas al eerder mis gegaan, inderdaad... ben dus heel voorzichtig ook met hopen

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Innesteling voelen' in het Zwanger worden forum