Innesteling of menstruatie

7 antwoorden en 29851925x bekeken

Miracle2018 18-01 om 13:10

Hallo beste leden,
Ik ben nieuw hier op het forum. Sinds oktober 2016 ben ik gestopt met de pil. Ondertussen is ronde 19 aangebroken :-( Ik word er heel onzeker door...In 2009 ben ik voor het eerst moeder geworden van een gezonde dochter. Zij is inmiddels 8 jaar. Ik ben toen in de 6e ronde zwanger geraakt. 
Misschien dat mijn leeftijd net 35 jaar nu meespeelt? Sinds 3 jaar heb ik een nieuwe relatie. Mijn vriend heeft zich nog niet laten testen op vruchtbaarheid. Hij heeft ook een dochter uit een voorgaande relatie.
Normaal heb ik altijd een cyclus van 28 of 29 dagen soms 30. Bij hoge uitzondering 35 dagen. De 2e ronde had ik een positieve test in handen. Echter na 3 dagen op dag 35 bloedde ik hevig met stolsels slechts 1,5 dag..de verloskundige vertelde me dat het waarschijnlijk een mk was.
Nu ben ik aangekomen in ronde 19...Ik begon te bloeden op dag 24. Ik heb nog nooit in mijn leven zo'n korte cyclus gehad. Ik verlies helderrood tot dieprood bloed met stolsels. Dit kan dan toch niet gaan om een Innesteling of wel? Wie heeft dit ook meegemaakt? 

reageer

Eline 18-01 om 13:17

Ik heb normaal ook een cyclus van 32/35 dagen. Ineens werd ik op dag 27 ongesteld. Daarna was ik zwanger. Hopelijk voor jouw nu hetzelfde. Ik snapte er ook niks van waarom het nu in een keer zo vroeg kwam, maar dat maakte me na de positieve zwangerschapstest niet meer uit . Deze zwangerschap is wel op een mk uitgelopen helaas. 
Nu heb ik na miskraam een cyclus gehad van 26 dagen, terwijl ze zeggen dat na een miskraam de kans groot is dat de menstruatie pas na een week of 6/8 komt.

Miracle2018 18-01 om 14:03

Hoi Soof, bedankt voor je berichtje. Als ik het goed begrijp had je een korte cyclus van 27 dagen en in de volgende ronde was je zwanger geraakt? Of had je op dag 27 een innestelingsbloeding? Mocht ik uitzonderlijk nu een korte cyclus hebben van 24 dagen dan is het straks al poging 19 :-(. Heb er niet zoveel vertrouwen meer in dat ik binnen 2 jaar spontaan zwanger raak...Ik wacht deze bloeding even af. Misschien stopt het na vandaag. En kan ik volgende week testen. Maar ik ga er vanuit dat het mijn menstruatie is. Hoe vreemd ik het ook vind zo'n korte cyclus.

Eline 18-01 om 15:40

klopt, een korte cyclus van 27 dagen. Cyclus daarop zwanger. Had toen voor het eerst ovulatietesten gebruikt, omdat ik eigenlijk altijd van de 32/35 dagen uitging, dacht ik na die van 27 zal is een keer die testen gebruiken om wat beter inzicht te krijgen. De cyclus dat ik zwanger raakte had ik een positieve test op dag 18. Dus toch weer een cyclus eigenlijk van ongeveer 32 dagen.

Geef de moed niet op! Jullie hebben allebei bewezen dat jullie kinderen kunnen krijgen. Hou je daar aan vast, ook al geloof ik dat het heel moeilijk is!

Miracle2018 20-01 om 15:25

Dankjewel Soof. Sorry voor mijn late reactie. Ik houd me er ook aan vast dat het ooit wel een keertje raak zal zijn. Iedere keer die teleurstelling...:-( Snap mijn eigen lichaam niet meer. Ik heb voorheen ook meerdere jaren geen pil geslikt en mijn menstruatie liep op de klok gelijk iedere cyclus was 28 dagen. Toen had ik geen relatie en vond ik die hormonenrommel niet nodig. 
Nu heb ik de ene maand steekjes links en rechts een paar dagen na mijn eisprong tot aan mijn menstruatie. De andere maand lage rugpijn na de eisprong en geen steekjes. Het valt me op dat wanneer ik die steekjes voel en de menstruatie zet door, ik veel stelsels heb en diep donkerrood bloed verlies. En al ik ze die maand niet voel ik normaal bloedverlies heb.
Dus snap er niks meer van...denk dat ik maar om een doorverwijzing ga vragen naar de gynaecoloog. Ik heb 1 keer licht positief getest. Vraag me af of dat vals positief was. En dat was de 2e ronde. Ik zit nu al in ronde 19...

meid22 22-01 om 08:12

@Miracle2018 herken me in je verhaal, wij zijn ook sinds oktober 2016 bezig maar dan voor een eerste kindje, wij hebben echter nog geen positieve test gehad tot nu toe  
Sinds 3 maanden gebruik ik ovulatietesten en temperatuur ik me elke ochtend (daarvoor wilde ik dit niet omdat ik dacht dat ik er dan al helemaal veel mee bezig was).
Eind december hebben wij de stap naar de huisarts gezet, en nu mogen we 30 jan voor intake en lichamelijk onderzoek naar het ziekenhuis 14 feb krijgen we dan de uitslagen.
Een kennis van mij was eerst ook zo n twee jaar aan het proberen zonder succes, ze heeft toen ook de stap naar het ziekenhuis gezet uiteindelijk hebben ze de eileiders doorgespoten en maand daarna is ze natuurlijk zwanger geworden, dit heeft voor ons de doorslag gegeven om naar de huisarts te gaan want wie weet kunnen ze met iets kleins zorgen dat het wel lukt ;-) 

Hoop dat jullie snel in verwachting mogen raken van jullie eerste kindje samen

Miracle2018 28-01 om 20:54

@meid22 Bedankt voor je antwoord. Goed om te weten dat er ook anderen in hetzelfde schuitje zitten. Je bent ook in dezelfde periode gestopt met de pil. Bijna 1,5 jaar..voor mijn gevoel veel te lang :-(. 
Aanstaande donderdag heb ik mijn eerste gesprek bij de huisarts. Vorige week vrijdag had ik een uitstrijkje laten doen op baarmoederhalskanker en de arts vertelde me dat ik tegen mijn ovulatie aanzet...en dat was dag 10. Dus misschien hebben we ook veel kansen onbenut gelaten, omdat ik er vanuit ging op dag 14 mijn ovulatie te hebben....
Ik wil jullie veel succes wensen bij de onderzoeken. En op een spontane zwangerschap. 

meid22 28-01 om 22:34

@Miracle bedankt voor je lieve berichtje zitten inderdaad in hetzelfde schuitje dan ;-) We hebben overmorgen de eerste afspraak merk wel dat ik beetje gespannen ben omdat ik ook niet precies weet wat te verwachten ;-) hoop dat 2018 voor ons alle een mooi jaar mag worden 

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Innesteling of menstruatie' in het Zwanger worden forum