Dipje

2 antwoorden en 29703200x bekeken

LientjeX 27-01 om 20:38

Hallo allemaal, 
Al huilend zit ik in mijn zetel, een heel emotionele avond. 
Even de situatie uitleggen:
- 24 jaar, geen kinderen
- Juni 2017: gestopt met pil
- December: eerste menstruatie
- Morgen 28/01 mijn NOD.
Vorige week had ik licht bruin bloedverlies. Verder opgezette buik, veel darmgeluiden en extreem veel honger. Sinds deze week verschrikkelijk veel puistjes in mijn gezicht (allemaal kleintjes), door dat ik deze heb vraagt iedereen of ik zwanger ben.. zelfs aan mijn mama werd gevraagd als ik zwanger was (door vriendinnen van haar). Iedereen bekijkt me met een blik, ze zien aan me dat ik gestopt ben met de pil namelijk...
Vanavond gingen we iets drinken met vrienden, mijn man is alleen weg. Ik heb geen zin in nog meer vragen of babypraat.. want het is toch allemaal niet zo evident als gedacht..
Dus nu huilend in de zetel (ik weet het: zielig), ik voel me zooo lelijk en ik hoop echt dat ik vlug ons kindje mag dragen.. ik ben zo bang voor de komende week, wil geen negatieve test.
Pf klinkt heel negatief allemaal, wou het gewoon even van me afschrijven, misschien herkent iemand dit. 
Voor iedereen hier een spoedige zwangerschap gewenst!

reageer

Nell* 28-01 om 00:37

Wat jammer dat je jou zo voelt Lientje. De kinderwens kan heel wat teweeg brengen en zorgt vaak voor meer emoties dan we gedacht hebben. 
Voor de puistjes heb ik niet echt een verklaring. Ben je voor jouw pil ook zo onregelmatig geweest? Want 6maanden moeten wachten op jouw eerste menstruatie is zooo lang, logisch dat je er triest en onzeker van wordt maar probeer positief te blijven. Ik hoop voor jou dat je heel snel zwanger mag zijn. Dikke knuffel! 

Trees87 28-01 om 09:37

Ik had eerste maand na pil stop ook last van heel veel puistjes... voor in de decolleté zone.   Hormonen ... dus mss eens bloed laten trekken bij de huisarts. Gewoon om na te gaan of je "gezond"'bent. Kunnen ze vitaminene en ijzer en dergelijke controleren. 

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Dipje' in het Zwanger worden forum