zwanger of ongesteld

6 antwoorden en 29658936x bekeken

scoobydoo (Gast) 01-02 om 19:05

hallo , 
ik zal even in het kort me eige voorstellen. ik ben 20 jaar en mijn vriend 25 . wij zijn al 2 jaar bezig om eem kindje te krijgen . tot op heden is dit helaas niet gelukt . 
normaal heb ik een cyclus variërend tussen de 28 en 34 dagen. deze maand heb k mijn ei op de 23ste gevoeld en 21ste positieve ovulatie test gehad . nu zit ik dus zo 9 dagen na mijn ovulatie en test k negatief . ik heb gespannen borsten niet egt groter ofzo, al paar dagen krampen in mijn benen en rug en zij zoals k altijd ongesteld moet worden . het enige verschil is dat als ik die krampen heb een paar uur later hevig bloed en nu dus niet . dit heb k al een paar dagen . ik vraag niet of jullie weten of ik zwanger ben . maar misschien of iemand dit herkent ? en of ik weer veel te vroeg heb getest 

groetjes scooby doo ! 
alvast bedankt voor de reacties 

reageer

proud_mommy 01-02 om 20:38

Zou normaal 14 dagen na je ovulatie testen. En ik zou uitgaan van de langste cyclus mocht je volgende week niet ongesteld worden.

Heel veel succes

Moedertjuh 02-02 om 06:28

Je kan zeker zwanger zijn maar dat kunnen wij hier natuurlijk nooit weten. Ik zou nog een paar dagen afwachten en dan testen. 

scoobydoo (Gast) 02-02 om 09:46

hali2307 en clautjuhh 
heel erg bedankt voor de reacties . jullie hebben helemaal gelijk . ik ben gewoon heel erg ongeduldig aan het worden want na deze ronde moet ik naar de gynecoloog. hoop iets te veel dat het zou lukken zonder enige testen of hulp .
ik ga nog even wachten en als me menstruatie uitblijft gooi k er nog een testje tegenaan. 
en ik laat het jullie weten ! 
ps van harte gefeliciteerd met jullie zwangerschap , dat er maar gezinde kindjes uit mogen komen!!!!
groetjes scooby doo

proud_mommy 02-02 om 09:59

Ik hoop dat je positief zult testen. Zulke testen in het zkh kunnen ook nuttig zijn. Maar kan iig zijn dat je je innestelling gehad hebt.

Dank je wel. Ik hoop voor jou dat je positief zult testen, een gemakkelijke zwangerschap en bevalling zult hebben en niet te vergeten een gezond kindje.

Is het je eerste?

Anoniem (Gast) 02-02 om 10:09

goedemorgen hali , 

heel erg bedankt , altijd fijn zo steuntje in de rug te mogen krijgen ! 
we zijn bezig voor ons eerste wondertje . het mag nog niet egt lukken helaas. ik hoop dat ik en mijn vriend goed vruchtbaar zijn en dat er niks aan de hand is . ik ben gewoon super zenuwachtig om eenmaal aan dat traject te beginnen. duidelijkheid is natuurlijk heel fijn ! laat ik dat voorop stellen . 
jij gaat al bijna bevallen he zo te zien ?! super super super . ookal mag k er zelf niet van genieten , ik vind het een troost voor mezelf als k de mooie wondertjes van andere mag horen . is het jullie eerste kindje ? en hebben jullie er lang over gedaan ? 
wil jij misschien wat vertellen over hoe het ging bij jou vanaf wanneer je dacht dat het wel eens raak zou kunnen zijn en hoe jullie je voelden eronder ? 

ik ben niet nieuwsgierig hoor haha ???? sorry .. 

groetjes scooby doo

proud_mommy 02-02 om 10:42

Hey meid, voor ons is het ook de eerste.

Bij ons duurde het 18 maanden voordat ik een positieve test in handen had. Na een jaar zijn we naar het ziekenhuis gegaan en die vertelde dat we beide vruchtbaar waren alleen dat mijn man verminderde zwemmertjes had( enkel 2%) en dat het onmogelijk was spontaan zwanger te raken. Ik stressen, vooral omdat mensen in mijn omgeving het me niet makkelijk maakte. Je bent zo lang bezig waarom ben je nog niet zwanger etc. Na 2 inseminaties(we hadden al een afspraak voor de derde) en na preken tegen de mensen in mijn omgeving dat ze moesten ophouden met vragen had ik rust. Ik stresste me niet en hield me daardoor minder bezig met de zwangerschap. Paar dagen voordat ik mijn derde inseminatie zou krijgen hebben ze me afgebeld. Mijn man en ik balen maar dachten hebben we ff rust. Ik ben daarna niet meer ongesteld geworden. Ik ben spontaan zwanger geworden en dag van mijn nod positief getest(ik ging er wel vanuit dat ie negatief was). 

Ik had helemaal geen symptomen of iets. Ik had ook niet het gevoel van, ja ik ben zwanger. Maar dacht test van 2 euro, gewoon lekker gek doen. De eerste test was die je bij mijn profiel ziet. Tweede test deed ik in de middag, had toen al gedronken enzo en die was negatief. Bij huisarts bloed geprikt die dag en die was positief maar heel laag, ze zei toen het kan een miskraam worden. 3 dagen later weer bloed geprikt en toen was mijn hcg goed omhoog gegaan. Inmiddels al 41 weken zwanger. De kleine ligt dan maandag in mijn armen.

Mocht het ziekenhuis tegen jou zeggen dat je niet spontaan zwanger kunt worden, zou ik me niet stressen als ik jou was. Want ik ben zelf ook zwanger geworden en niet door inseminatie. Zelfde ook met mijn buurmeisje, haar man had ook trage zwemmers maar is spontaan zwanger geworden. Wat vaak helpt is vloeistof in je eileiders laten spuiten. Kijken of die niet verstopt zitten. Terwijl je kijkt wordt het ook schoongemaakt en dan kun je wat sneller zwanger worden.

Heel veel succes. 

Mocht je nog wat willen weten kun je me altijd vragen. 

Je kunt reageren op dit onderwerp 'zwanger of ongesteld ' in het Zwanger worden forum