Carnaval

3 antwoorden en 29526638x bekeken

Fwempie 08-02 om 22:24

Hoi,

Morgen barst de carnaval los, 5 dagen lang. Ik zit op t wachtbankje dus ik weet dat het beter is om geen alcohol te drinken, maar ten eerste wil ik niet vertellen dat we aan het proberen zijn, t ten tweede heb ik vorig jaar bijna geen alcohol gedronken en dat was echt wel een domper. En ten derde is het hopelijk de laatste carnaval zonder kinderen, dus wil ik ervan genieten zoveel ik kan. Toch blijf ik twijfelen.....

Wat te doen? NOD 15 februari..

Gr Femke

reageer

Anoniem (Gast) 09-02 om 20:11

Gezien je nog niet weet of je zwanger bent maar het wel mogelijk is, het beste is uiteraard niet drinken. En anders met mate drinken. Ben alleen bang voor je dat je je schuldig voelt als je wel zwanger blijkt te zijn dus beter niet drinken. Je kunt best lol hebben zonder alcohol. 

elisa 09-02 om 20:21

Je zit 6 dagen voor je nod.. ik zelf had 5 dagen voor nog positief getest en was dus echt in verwachting. Misschien kun je toch een testje wagen? Zo een early test zou misschien een uitkomst zijn. Mocht je zwanger zijn en tohh gedronken hebben zou ik idd denken zoals hierboven word gezegt dat je je de gehele tijd schuldig gaat voelen en steeds blijft denken "zal er wat met mijn. Baby kunnen gebeuren omdat in toen gedronken had"

skybles 09-02 om 20:49

Tijdens carnaval een testje doen en gewoon lekker zuipen met mate.
Heb ook gewoon heerlijk lopen borrelen in mijn wachttijd en kwam terug van een weekendje weg en bleek zwanger te zijn (middels IUI)

Er is nog geen bloedband met je kind. Zolang je ook gezond blijft eten tijdens het drinken valt het reuze mee!

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Carnaval' in het Zwanger worden forum