Hoe lang hou ik dit nog vol?

2 antwoorden en 45805637x bekeken

Tamara 03-10 om 14:49

hallo meiden,

Na 2 jaar ziekenhuis in en uit, de grote klap na mijn miskraam in augustus en de verplichte pauze erna heb ik halverwege september voor het eerst een eisprong zonder medische hulp gehad!! Wat was ik blij met dat streepje op die test
We hebben toen netjes weer om de dag geklust en ik had eindelijk weer het gevoel dat ik eraan toe was om verder te gaan. Vanaf een paar dagen na mijn eisprong werd ik misselijk en ontzetten moe. Ook rook ik alles ineens veel beter en had ik echt last van chagrijnige buien. Wij hadden dus helemaal het gevoel dat het weer raak was.
Helaas ben ik vanochtend ongesteld geworden
Het is al de zoveelste teleurstelling achter elkaar en ik realiseer me nu gewoon hoe zwaar het allemaal is. Ik vraag me dan ook af hoe lang ik dit nog wel volhou, al is opgeven ook nog geen optie voor mij. Ik heb namelijk wel alweer een afspraak gemaakt voor de volgende ronde IUI, maar ik zit nu gewoon even in een flinke dip.

Iemand nog opbeurende tips?

Groetjes, Tamara

reageer

Lana 03-10 om 14:52

Jeetje Tamara, wat een verhaal!
Ik hoop dat het snel raak is bij jullie. Onthou waar je dit voor doet. Het laat maar weer eens zien dat een kindje krijgen niet zo vanzelfsprekend is als sommige mensen denken. Ik wens je heel veel sterkte de komende tijd en ik hoop voor jullie dat het snel gaat gebeuren!
Veel liefs! xx

Ylz 04-10 om 10:35

Ik vind het zo erg voor je! Ik begrijp ook goed dat je teleurstelling na teleurstelling moe wordt en op et punt staat om op te geven. Doe dit vooral niet! Dat kleintje zit ergens verstopt en zal hoe dan ook ooit in jou armen terecht komen. Ik hoop echt het beste voor je!

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Hoe lang hou ik dit nog vol?' in het Zwanger worden forum