Bloedverlies

8 antwoorden en 28905215x bekeken

Roosje (Gast) 16-03 om 21:00

Heehee ik heb een vraagje, ik was deze maand 3 dagen te vroeg met mijn menstruatie wat ik normaal nooit heb maar nu is het deze keer ook heel weinig! Het is heel ligt roze en paar druppeltjes maar, terwijl ik normaal wel hevig vloei! Wat kan dit betekenen ? Hoop op relatie

reageer

---- 16-03 om 23:17

Het kan een innestelingsbloeding zijn geweest!

Roosje (Gast) 17-03 om 23:19

Bedankt voor je reactie BB.  Ook als dit 4 dagen heeft aangehouden? Nu twijfel ik alleen over of ik een zwangerschapstestzal doen of een maand zal afwachten. 

---- 17-03 om 23:42

Als je 4 dagen lang echt paar druppels had steeds dan zou dat goed kunnen ja
 Je kunt altijd een testje wagen he! Vooral na je nod.. ik zou niet nog een maand kunnen wachten haha 

Roosje (Gast) 18-03 om 00:24

Ja kan ik idd eigenlijk ook niet maar nu al zo veel negatieve testen gehad na 2 jaar proberen dat ik het nu eik niet meer zo goed durf:$  als ik deze menstruatie nu niet mee tel dan zou ik nu 5 weken zwanger zijn?! Zou ik dan al klachten moeten of kunnen hebben ? 

---- 18-03 om 08:08

Pfff kan ik me voorstellen zeg na 2 jaar.. heel frustrerend.
Nou je zou wel klachten kunnen hebben, de meste vrouwen hebben dat wel al met 5 weken maar er zijn ook vrouwen die niks voelen.. dus misschien hoor jij bij die vrouwen.

Moedertjuh 18-03 om 10:45

Ik heb twee maal een innestelingbloeding gehad en twee maal niet. Bij mijn zoon en dochter niet gehad. En voor deze zwangerschap heb ik een vroege miskraam gehad maar had wel een innestelingbloeding drie dagen voor nod. Dit was 1 ochtens licht bloedverlies. Ik dacht ook dat mijn menstruatie op gang kwam. Maar toen ik mijn tampon eruit haalde was het echt een heel klein beetje. Paar dagen later een positieve test. Na de mk gelijk weer zwanger geraakt, nu ook op 8 dpo een innestelingbloeding gehad. En op 12 dpo wat bloedverlies na een positieve test. Dus ik dacht weer een miskraam. Maar inmiddels 13 weken zwanger. Dus ik zou wel even testen. Ik snap dat een negatieve test erg teleurstellend is....maar het geeft wel duidelijkheid. Dat is prettiger dan onzekerheid. Succes !

Roosje 18-03 om 19:38

Aller eerst gefeliciteerd! Zacht gezegd ook een vervelende tijd gehad? Ik twijfel wat ik liever heb, of ik wacht deze maand nog af en kijk of mijn volgende menstruatie door komt of ik doe nou een test waar ik een vermoede heb dat het gewoon weer negatief zal zijn ook al zou het dit keer goed kunnen! Na zoveel negatieve wordt je er een beetje bang voor:$ mss raar voor buitenstaanders maar zo voelt het voor mij. 

Moedertjuh 18-03 om 22:12

Ja een negatieve test is idd heel erg vervelend. Maar ik had liever duidelijkheid. En de teleurstelling is altijd tijdelijk. Daarna herpak je je weer en ga je op naar de volgende ronde. 

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Bloedverlies ' in het Zwanger worden forum