Op de dag ovulatiepijn geklust

17 antwoorden en 28950262x bekeken

Kimmx24 26-03 om 20:30

Hallo allemaal!
Ik heb een vraagje, ik heb last van een onregelmatige cyclus, verschilt van 30 tot 45 dagen. Hiervoor loop ik ook bij de gynaecoloog. Deze maand voelde k erg goed mijn ovulatie zoals bijna elke maand, op de dag dat ik deze pijn voelde gelijk geklust, ben ik dan nog optijd? Vorige maand was mijn eisprong dag na de pijn, dus ik hoop het wel. Iemand ervaring hiermee?
Liefs, 
Kim

reageer

Moedertjuh 26-03 om 22:12

Ja hoor dan ben je zeker nog op tijd..zaad kan meerdere dagen leven in de baarmoeder/ eileiders. Wij deden het om de dag rondom de eisprong. Dan is de zaadkwaliteit goed en bij mij heeft het resultaat gehad..meerdere keren. Succes !

Kimmx24 26-03 om 22:16

Ah dat is fijn om te horen zeg! Nu dan wachten op NOD wat natuurlijk lang gaat duren voor m'n gevoel. Kan niet wachten tot ik kan testen. Bedankt!! 

Tess89 30-03 om 08:25

Hi kimmx24.. lijkt wel of ik mijn verhaal lees. Mijn cyclussen zijn ook erg onregelmatig. Tussen de 31 en 49 dagen. Deze maand had ik ook weer een late eisprong.. moet ma/di ongesteld worden en dan is mn cyclus weer 45 dagen maar hoop dat ik zwanger ben natuurlijk. Heb ook onwijs veel pijn tijdens ovulatie. Dit houdt 3 a 4 dagen aan en met eisprong vind ik de pijn bijna niet te doen. Moet dan ook echt pijnstillers slikken om überhaupt sex te kunnen hebben. Heb jij dit ook? Hebben al een dochtertje en herken dit helemaal niet. Gaan jullie voor 1e zwangerschap? Ben ook al bij de gynocoloog geweest maar t zag er allemaal goed uit. Geen verklevingen ofzo.. na een jaar mag ik pas terugkomen. Ben echt bang dat er iets mis is.. we gaan in mei maar de huisarts, zijn dan een jaar bezig. Waarom loop jij bij de gynocoloog? Heb je al onderzoeken gehad? Hopen dat we beide snel met een bol buikje lopen!

Tess89 30-03 om 09:47

Oh mijn god.. na dit berichtje testje gedaan.. kan het niet geloven

Tess89 30-03 om 09:48

Kimmx24 30-03 om 09:54

Hi Tess89!
Mijn pijn bij Ovulatie verschilt eigenlijk een beetje per maand, ene maand is het zo erg dat ik niet rechtop kan lopen, deze maand was het wat minder, gelijk gebruik van gemaakt! Ik zit nu op 7DPO, en voel al vanalles maar durf niet te hopen . En ik loop bij de gynaecoloog omdat mijn vriend en ik al langer dan een jaar zwanger proberen te worden, maar door onregelmatige cyclussen erg lastig, ben 1 keer zwanger geweest van 'm, maar dat liep uit op een miskraam.. Bij 4 weken al. Heb allerlei inwendige onderzoeken gehad en alles is goed  Dus hopelijk is het deze maand raak!
En gefeliciteerd meid wat super fijn zo'n mooie test!! 

Tess89 30-03 om 13:23

Dankjewel!! Wat verdrietig dat het al een keertje mis is gegaan.. hoop met je mee dat het snel raak is voor jullie!! Gaan ze al wat voor jullie doen na ruim een jaar? Of moeten jullie het zelf nog even proberen? Laat je het weten op dit forum als je zwanger bent? 

Kimmx24 30-03 om 15:04

Nou als ik deze maand niet zwanger ben moet ik op eerste dag van menstruatie ziekenhuis bellen voor een echo, gaan ze kijken of mijn eileiders goed doorgangbaar zijn. Net ff erge steken in me baarmoeder gehad, echt menstruatie kramp. Dus misschien innesteling? Of m'n eisprong.. Maar die is nooit zolang, en had 'm toch gevoeld week terug. Dus alle onzekerheid bij elkaar... En ik laat het zeker weten ja! 

Kimmx24 30-03 om 15:05

Zolang = zolaat

Tess89 30-03 om 15:24

Owh spannend kimmx24! Duim met je mee dat dit de innsteling is!! Ik had gister ook wat krampjes.. dus dacht dat ik ongesteld zou worden. Is dit een korte cyclus voor jou? Ik kreeg deze maand pas op cyclusdag 29 mn eisprong dus had daarom al minder vertrouwen in deze maand. Maar moet je nou zien.. nog een weekje wachten! Duim met je mee!!

Kimmx24 30-03 om 15:48

Als het goed is is mijn cyclus nu 30 dagen.. Heb net voor de zekerheid een ovulatietest gedaan en daar was bijna geen 2e streep op te zien dus m'n eisprong is het niet geweest nu! Dat geeft me toch wel wat moed. Het is nu aftellen tot NOD en hopen dat dit een innesteling was die lekker blijft plakken.

Moedertjuh 30-03 om 22:01

Wauw gefeliciteerd Tess89 ! 
Die steken herken ik wel hoor Kimmx24. Ik had ook op 6 dpo een paar erge steken in de avond. Aan de rechterkant maar dan echt in mijn baarmoeder en niet zoals bij mijn eisprong. De gehele avond een gevoelige baarmoeder en de ochtend erna op 7 dpo wat bloedverlies. Ik herkende dit van mijn eerdere zwangerschap in november vorig jaar. Dat werd helaas een vroege miskraam. Maar de symptomen waren hetzelfde. Alhoewel ik dit niet had bij mijn twee kids. Dus op 8 dpo had ik een testje gedaan....er was heeeeel licht een tuurstreepje. Op 9 dpo al een licht maar duidelijker streepje op de zwangerschapstest. En zo iedere dag wat donkerder. Dus bij mij was het echt een innesteling die steken. Ik hoop voor jou dat het nu ook zo is! 

Kimmx24 30-03 om 22:13

Hi Clautjuh,
Fijn om dit te lezen! (tuurlijk niet van de miskramen..)
Ik had ook echt maar paar sec tot minuutje felle stek onderin mijn buik links, nu rest van de avond inderdaad een gevoelige baarmoeder, het trekt zelf beetje als ik nies of hoest. Dus hoop dat het zich lekker aan het innestelen is! Ik ga aanstaande dinsdag 11DPO de predictor early doen. Ik vind het nu al zo spannend! 

Tess89 30-03 om 23:23

Dankjewel clautjuh!! Kimmx24 dat klinkt positief! Heb het nu ook nog soms een beetje krampjes. Hoop natuurlijk dat dit gewoon van de innesteling komt en niet dat ik toch ongesteld ga worden. Duim voor Je!

Kimmx24 30-03 om 23:29

Tess89, 
Je hoort het vaak in begin zwangerschap dat menstruatiekrampen aanhouden. Dus hoop dat dit voor jou ook lekker goed blijft gaan! Geen bloed geeft moed thx meid, ik laat het weten als ik getest heb! 

Moedertjuh 31-03 om 11:19

Ja dat kramperige gevoel had ik ook. Zelfs 12 dpo nog een bloeding na positieve testen. Maar alles is goed gegaan. Dus zou me niet te druk maken. Alhoewel ik dat ook deed door de miskraam de ronde daarvoor. Daarom mocht ik met 6 weken om een echo. 

Tess89 05-04 om 17:40

Kimmx24, hoe gaat het nu?

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Op de dag ovulatiepijn geklust' in het Zwanger worden forum