Pijnlijke borsten een aantal dagen na ovulatie??

2 antwoorden en 28943286x bekeken

Christelve 27-03 om 11:27

Hoi allen!
Ik zou graag van jullie weten hoe jullie alles ervaren en ook al (heel) snel last hebben van tekenen van zwangerschap?
Mijn vriend en ik zijn een jaar bezig om zwanger te worden en hebben allerlei onderzoeken gehad, nu moest mijn vriend stoppen met zijn sport supplementen (creatine, eiwitshakes, bca en andere pillen die sporters gebruiken) omdat bij 3 x testen zijn zaad zo slecht was dat we een IVF behandeling zouden moeten ondergaan. Het schijnt dus zo te zijn, dat in de supplementen toch een dosis steroiden verwerkt zit.
Na 3 maanden dat hij gestopt is daarmee, is zijn zaad zo aanzienlijk verbeterd, dat we zelfs nu normaal zwanger kunnen worden!!
Zelf heb ik 3 weken geleden een HSG onderzoek gehad, een week erna had ik mijn ovulatie.. En of het toeval is of niet.. Een aantal dagen later kreeg ik een soort van lichte (menstruatie) krampen in mijn buik en hele gevoelige borsten, zelfs pijnlijk! En sinds 4 dagen zijn mijn aders heel erg zichtbaar en rond mijn tepel zelfs paars.. De krampen en pijnlijke borsten heb ik nu een week, en zou zaterdag as de eerste dag van mijn menstruatie moeten zijn, en mijn cyclus is heel erg regelmatig, ik kan de klok er gelijk op zetten
Zijn er meer mensen die al heel snel tekenen hadden?
Graag hoor ik jullie recaties
Liefs..
Christel

reageer

Moedertjuh 27-03 om 12:36

Ik had alleen een gevoelige baarmoeder. Normaal kreeg ik dat pas op de dag van de menstruatie maar nu al dagen daarvoor. Verder weinig klachten eigenlijk. Wel fijn dat jullie op de natuurlijke manier zwanger kunnen worden. Nu hopen op succes !

Christelve 27-03 om 13:21

Dank je wel voor je reactie  Precies dat had ik ook, de avond voor mijn menstruatie voelde ik een beetje krampen, die de 1ste dag heel erg waren en de 3e dag eigenlijk over gingen. Nu heb ik dus al 1,5 week van te voren die krampen en ook mijn borsten die heel gevoelig zijn, dat is normaal ook pas 1 of 2 dagen voor de menstruatie.

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Pijnlijke borsten een aantal dagen na ovulatie??' in het Zwanger worden forum