Overtijd

5 antwoorden en 28939768x bekeken

Linz (Gast) 27-03 om 14:38

hallo! 
In januari ben ik gestopt met mijn pil. Meteen werd ik precies 28 dagen later ongesteld, netjes 5 dagen zoals het altijd is en verder geen andere klachten. 
Ik ging er dan ook echt vanuit dat ik afgelopen vrijdag weer ongesteld zou worden maar tot nu toe nog niets. 2 testen gedaan en allebei negatief. 
Iemand die deze ervaring kan delen? Dat het eerst super regelmatig was en nu al 5 dagen overtijd? Of kan ik nog niet spreken van regelmatig als het pas 1 keer is geweest
vind het wat vroeg misschien om de dokter al te bellen maar lees wel eens dan vrouwen met een test bij de huisarts wel positief testen.. 

reageer

Nijn 27-03 om 15:16

Mijn 3e cyclus na de pil was in eens een van 40 dagen, snapte ik ook niets van. Die er voor 31 en 29. De huisarts gaf toen aan dat de testen in de winkel zo goed als even gevoelig zijn als die van de huisarts. Ze kunnen enkel nog bloed test doen, maar bij ons doen ze dat niet zo snel.

Lady 27-03 om 17:52

Hallo dames..
Ik heb na de mk (dec) 2017 een cylcus van 45a47 dagen normaal was dit 35 dagen in die buurt. Nu ben ik drie dagen te laat met menstruatie. Zit dus nu op een cyclusdag van 51. Al een zw test gedaan maar is negatief niet getest trouwens met ochtend urine. Vandaag een ovutest gedaan en deze was zo goed als positief terwijl ik officieel in mijn menstruatie week zo moeten zitten.. verneem wel wat klachten. Zoals blauwe ader rond om de tepels en de tepels zijn donker rood. Ook heb al dik 2 weken last van de rug. En gister een gevoelige buik dit is nu weg. Heb wel wat afscheiding maar niet extreem veel.. maar door deze klachten weet ik ook heel goed dat het zo zou kunnen zijn wat ik hoop.. na mijn mk houd mijn lichaam mij behoorlijk voor de gek. 
Wat zouden jullie doen?

linz 27-03 om 20:30

Hey! Nogmaals testen in de ochtend? 51 dagen is wel erg lang! Hoop het voor je, ik wacht nog even af

Lady 28-03 om 10:05

Ik heb vanmorgen getest met ochtend urine. Test slaat negatief uit. En ook mijn menstruatie nog steeds niet.. dus heb een afspraak gemaakt bij de huisarts aangezien mijn cyclus nu wel erg lang wordt en dit gekomen is na de miskraam. 

linz 28-03 om 11:38

Jammer Lady! 
Ik ben ook nog steeds aan het hopen, morgen ook maar eens testen met ochtendurine denk ik. Succes bij de huisarts

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Overtijd' in het Zwanger worden forum