gynaecoloog voor zwangerschap?

3 antwoorden en 45793590x bekeken

Lexie 08-10 om 15:00

In nederland hoef je zeker niet op voorhand naar de gynaecoloog, pas wanneer er een medische indicatie is wordt je doorverwezen naar de gynaecoloog.

Met de pil zou ik van te voren stoppen zodat je lichaam kan ontpillen (hier op brabbels kun je een goed artikel over vinden over het hoe en waarom hiervan).

Succes!!!

reageer

anoniem (Gast) 09-10 om 08:13

Bedankt voor de reactie  
we kunnen eigenlijk niet wachten tot maart maar aangezien een andere collega van me net zwanger is.. We kunnen moeilijk allemaal tegelijk op zwangerschapsverlof gaan eh
Maar misschien beginnen we er dus wel nog iets vroeger aan.. Nu ik de knoop doorgehakt heb om er volledig voor te gaan kan ik dus niet langer wachten en als het van mijn man af hing.. Dan had hij liever al vroeger begonnen.

Lexie 09-10 om 20:13

Lekker naar jezelf kijken hoor, jij hoeft geen rekening te houden met je werkgever aangezien ze dat waarschijnlijk ook niet met jou doen wanneer dit hen uitkomt (klinkt negatief maar is absoluut niet zo bedoelt ). Wanneer jullie er aan toe zijn lekker stoppen met de pil, paar cyclussen ontpillen en dan gaan klussen want je weet ook niet hoe lang het duurt om zwanger te worden. Succes

Je kunt reageren op dit onderwerp 'gynaecoloog voor zwangerschap?' in het Zwanger worden forum