Overtijd maar negatieve test

1 antwoord en 28492883x bekeken

Inara 03-05 om 11:31

Hallo iedereen,

Ik zit de laatste tijd met heel wat vragen en onzekerheden. Mijn vriend en ik vrijen nu al drie jaar zonder bescherming. Ik ben al naar de gynaecoloog etc geweest voor testen. Er zou niets schelen met beide van ons. Zelf heb ik al een zoontje van zes jaar. Nu ben ik al drie dagen overtijd en heb ik veel last gehad van menstruatie pijn. En gisterenmorgen heb ik iets van niets wat bruin verlies gehad. Ook ben ik zeer moe en heb opgezette borstklieren. Ik was nieuwsgierig dus heb ik 's morgens een test gedaan en deze was negatief. Ergens heb ik schrik dat ik mij dit alles wat inbeeld en er misschien een andere reden is dat mijn menstruatie uitblijft en ik ook pijn in de onderbuik heb. Niet dat de pijn constant is maar ze komt n gaat. Zijn er andere dames die misschien ook deze symptomen hadden en niet zwanger waren ? Ik zit bij de gedachten als ik volgende week nog niet moest menstueren best eens langs de dokter te gaan of rechtstreeks naar de gynaecoloog.

Alvast bedankt voor mensen die willen reageren en hun verhaal vertellen!

Groetjes

reageer

Orchidea 04-05 om 16:36

Ik weet maar al te goed hoe je lichaam je voor de gek kan houden. Zelfde symptomen als jij, buikpijn, menstruatie die uitbleef, pijnlijke borsten. Echt van alles, was zovaak overtuigd toch echt zwanger te zijn.
Het heeft verschillende redenen dat een menstruatie uit kan blijven, bijv. stress. Stress is ook vaak onbewust, toch lopen te piekeren over dingen, bijv. het zwanger worden natuurlijk! Nu is het zo dat het kan dat jou Hcg in jou lichaam nog te laag is om je een positieve test te geven, dat is mogelijk. Ik zou op een later tijdstip nog eens testen als je nog steeds overtijd bent.
Heel erg veel succes en ik hoop dat je binnenkort een positieve test in je handen hebt!

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Overtijd maar negatieve test' in het Zwanger worden forum