Help bloed verlies

18 antwoorden en 28373725x bekeken

Just me 13-05 om 00:41

Helpp... 

Wij hebben een grote kinderwens nu zit ik 4 a 5 dagen voor mijn nod en hebben we sex gehad en verlies ik helder rood roze bloed... iemand ervaring???

reageer

Tooby 13-05 om 01:10

Kán innestelingsbloed zijn, even afwachten of het stopt. Zo nee, dan maandag de dokter bellen. Zo ja, dan over 2-3 dagen een vroege zwangerschapstest doen.

Het kan ook zijn dat er een vaatje is gesprongen, als de bloeding stopt en de test komt negatief uit, was dat het waarschijnlijk, niks ernstigs.

Heb je dit vaker tussendoor of vaker tijdens/na de geslachtsgemeenschap, dan moet je langs de dokter.

Just me 13-05 om 01:27

Hallo tooby ik heb dit eigelijk nooit eerlijk gezegd.... vorige kier met ovulatie testen bezig gehouden was er te veel mee bezig de maand wel gedaan op vruchtbare dagen maar zonder testen enzo..... we hebben glijmiddel gebruikt nu dacht eerst dat ut van mijn vriend was maar 
toen ik met een zakdoek ging testen kwam ut van mij.... eerlijk gezegd gewoon een glaasje hugo gedronken omdat ik het even los wou laten rond mijn vruchtbare dagen.... bedank voor je reactie zo laat trouwens hihi

Tooby 13-05 om 01:43

Haha graag gedaan. Ja het kan meerdere dingen zijn, gewoon goed in de gaten houden of het vaker voorkomt. Als dat zo is, dan naar de dokter.

Merel 13-05 om 07:31

Just, is her nu gestopt en was het veel? Ik denk toch een adertje, wellicht wat stevigere sex gehad?

Moedertjuh 13-05 om 08:51

Ik zou mij er niet te druk over maken. Ik heb het zowel bij mijn vorige zwangerschap, wat een vmk werd, en deze zwangerschap gehad. Kwam beide door een innesteling. Meer dan afwachten kan je nu niet doen. Ik had wel twee dagen na de bloeding een heel licht streepje op een gevoelige zwangerschapstest. Maar soms had ik ook gewoon onverklaarbaar bloedverlies en betekende het gewoon dat mijn menstruatie eraan kwam. Dus het kan nog van alles zijn. Onze hormonen zorgen soms voor dit soort verschijnselen. 

Just me 13-05 om 12:25

Ik heb nogsteeds iets wat bloed verlies en ik heb even geteld is 5 dagen voor mijn officiele nod.... maak me wel zorgen heb dit nog nooit gehad. maak me best zorgen pffff....

Moedertjuh 13-05 om 13:15

Misschien ben je nu gewoon wat eerder ongesteld. Ik zou mij niet teveel zorgen maken hoor. Ik had iedere maand wel eens onverwachts bloedverlies varierend van licht tot zwaarder. 

Tooby 13-05 om 15:03

Clautjuh, BUITEN je normale menstruatie om? Want dat is niet normaal, bij een extra bloeding moet je naar de dokter.

Moedertjuh 13-05 om 15:42

Nou nee hoor, daar hoef je niet gelijk voor naar de dokter te rennen. Dan zou iedere vrouw die een innestelingblieding heeft, wat ik ook 2 keer van de 4 zwangerschappen heb gehad, of gewoon wat eerder ongesteld word naar de dokter moeten rennen? Dat is natuurlijk wat overdreven. Het is niet ongewoon. Een dokter zal ook zeggen wacht je nod even af. Ik had zonder de pil soms rond mijn eisprong wat bloedverlies, of 3 dagen voor mijn ms bloedverlies. Daarna brak de ms door. Had ook met het ontpillen te maken. Allemaal hormonen invloed. Maar ieder moet doen waar die zich goed bij voelt. Ik geef alleen aan dat het meerdere redenen kan hebben. 

Just me 13-05 om 16:41

Wat moet ik me bij een innestelingsbloeding voor stellen dan? Zoals bij beginnende menstuatie ..... vind het beetje eng hoor kleine krampjes

Moedertjuh 13-05 om 17:12

Ik kan alleen maar vanuit mijn eigen ervaring spreken. Bij mijn zoon en dochter geen innestelingbloeding gehad. In november vorig jaar was ik ook zwanger dan, toen had ik op een vrijdag/ zaterdags mijn nod. In die week had ik de dinsdag ervoor een flinke steek gevoeld in mijn baarmoeder. De woensdag begon ik vers rood bloed te verliezen dus ik dacht dat ik wat eerder ongesteld was. We zaten toen een paar dagen in Italië dus kon pas zaterdagochtend testen en die was positief. Ik had die ochtend een tampon ingedaan maar pas in de middag eruit gehaald omdat we druk waren enzo. Ik zag toen dat io bijna niet meer had gebloed. Helaas werd dat met 4 weken plus 3 dagen een vmk. De volgende ronde voelde ik precies hetzelfde, weer vrijdags mijn nod en op die zondagavond daarvoor zat ik in de bank en weer 1 felle steek, daarna een gevoelige baarmoeder, wat krampjes enzo. Ik zei nog tegen mijn vriend ik ben volgens mij weer zwanger en morgenochtend zal ik wel weer bloeden. En idd, de volgende ochtend gebloed. Was alleen de ochtend. Wel vers rood bloed. En op 12 dpo verloor ik weer bloed. Ik dacht dat het toch fout was gegaan maar de testen liepen snel op. En het resultaat is 21 weken zwanger van een meisje. 

Just me 13-05 om 18:53

Ik denk dat het beter even los kan laten druk maken geeft geen zin heb wel even op inet gelezen dan de innesteling meestal 9 naar ovulatie is. En dat is nu ik zie het wel. Ik heb wel menstruatie krampjes... ik bloed niet hevig hoor maar is wel helder rood bloed.... zit niets anders op dan afwachten. De kinderwens is misschien te groot. Maar heb ut dit keer wel een beetje los gelaten.

Just me 13-05 om 19:47

Helaas is het toch vervroegde nod.... had namelijk een flinke bloedklodder derbij snik.... denk dat dat niet bij een innesteling hoort 

Moedertjuh 13-05 om 19:53

Dat is balen idd. Maar je cyclus kan nou eenmaal wel eens onregelmatig zijn helaas. Maar ik zag de eerste dag van mijn menstruatie altijd maar weer als een nieuwe start. Cyclusdag 1. 

Tooby 13-05 om 21:43

Clautjuh, jij zei ELKE maand wel eens..ik neem aan dat je niet elke maand wel eens innesteling hebt? 
Buiten je menstruatie om bloeding hebben zijn tekenen van bijvoorbeeld baarmoederhalskanker. Nee na.1x tussentijdse bloeding hoef je niet naar de dokter te rennen maar als je het elke maand wel hebt, zoals jij zei, dan doe je er beter aan om wél te gaan..

Moedertjuh 13-05 om 21:53

Ik was nog maar 3 maanden gestopt met de pil dus waarvan 2 maanden niet zwanger. En ik heb toen allebei de maanden tussendoor wel eens bloedverlies gehad. Eén keer rond de eisprong en beide keren een dag of twee voor de menstruatie. Hoort ook bij het ontpillen. Aangezien ik al boven de 30 ben en uitstrijkjes heb weet ik wel dat het geen baarmoederhalskanker is. Ik ben niet zo snel in paniek. 

Tooby 13-05 om 22:01

Ik zeg ook niet dat je in paniek moet zijn, maar omdat jij het zo had, wilt niet zeggen dat het tussentijdse bloeden allemaal maar normaal is en gewoon, voor iedereen..

Just me 15-05 om 23:00

Na toch best veel bloed verloren te gehebben verlies ik nu bijna niets meer ik word helemaal gek ik ben gister op hap geweest omdat ik een spierbeknellig heb en naproxen gekregen omdat ik op het moment niet zwanger was mocht ik deze innemen vandaag 2 ingenomen. Omdat ik dacht dat ongesteld was en nu verlies ik bijna niets meer

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Help bloed verlies' in het Zwanger worden forum