Ben ik zwanger?

5 antwoorden en 28137962x bekeken

Mini (Gast) 28-05 om 21:04

Hoi hoi, 
Ik heb een vraagje. Ik ben al 2 jaar geleden gestopt met de pil en nu al ongeveer een jaar een regelmatige cyclus van 28 dagen.. echter de vorige twee maanden was ik een week overtijd ineens. Ik had wel wat klachten en dacht dat ik zwanger was, echter was dit niet zo. Nou deze maand ‘geklust’ rond de eisprong en ik ben weer een week overtijd. Heb voor het eerst pijnlijke borsten, ik heb dit nog nooit gehad! Moet vaak plassen, heb een opgezette buik en mn darmen zijn van slag.. wat denken jullie? Ik durf niet te testen ivm teleurstelling... 

reageer

Tooby 28-05 om 21:24

Je zal toch moeten testen..wij kunnen niks weten. De een zal zeggen dat dit bij beginnende menstruatie hoort en de ander zal zeggen dat je zwanger bent, maar alleen een test kan uitsluitsel geven.

Merel 29-05 om 06:41

Precies dus strak bij het wakker worden even over een staafje plassen en kijken wat er gebeurt!! Laat je het ons weten?

Moedertjuh 29-05 om 12:15

Tja het is natuurlijk nooit leuk een negatieve test maar toch echt de manier om antwoorden te krijgen. Die onzekerheid is natuurlijk ook niks. Als je niet zwanger bent weet je in ieder geval dat je op je menstuatie kan gaan wachten. 

Merel 02-06 om 08:40

Jammer dat je dan nooit meer iets hoort!

---- 02-06 om 09:05

Als je niks meer hoort is het meestal omdat het "geen" goed nieuws was. Een teleurstelling deel je neit zo gauw als goed nieuws, maar dat is hoe ik denk. 

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Ben ik zwanger? ' in het Zwanger worden forum