ik weet het niet meer

9 antwoorden en 45777658x bekeken

iemand (Gast) 11-10 om 13:12

We willen heel graag een kindje, de datum van pilstop ligt al vast.
Nu in september ben ik 2x mijn pil vergeten, nooit meer dan 12u te laat..
Ik heb toen ook gewoon mijn regels gehad, alhoewel ik er helemaal geen last van heb en ik anders echt wel klachten als hoofdpijn, rugpijn heb.
Nu voel ik mij al paar dagen heel moe, opgezwollen, kan mij moeilijk concentreren en zou altijd kunnen eten maar daarna altijd vaag misselijk, maar ook misselijk van hongergevoel..
Zou ik toch zwanger kunnen zijn? Theoretisch gezien niet, aangezien ik een combinatiepil pak en daar kan het minder bij kwaad als je ze binnen de 12u inneemt.. Maar begin nu wel serieus te twijfelen door het geen mijn lichaam uitstraalt..
Of heb ik deze verschijnselen omdat ik zo graag zwanger wil worden en dat we het nog uitstellen om bepaalde redenen. Misschien een teken om met foliumzuur te starten en te stoppen met mijn pil?

Ik weet het niet meer..

reageer

Nina (Gast) 11-10 om 13:21

Hey, foliumzuur innemen als je vermoed dat je heel misschien zwanger zou kunnen zijn is altijd een goed idee.
Je zou inderdaad zwanger kunnen zijn maar ik denk het niet. Misschien is het inderdaad je lichaam dat je verteld dat het nu een mooie tijd is haha :-)

iemand (Gast) 11-10 om 13:23

Bedankt voor de snelle reactie.
Was er nog vergeten bijschrijven dat ik enorme stemmingswisselingen kan hebben.
vb: gisterenmiddag kon ik geen weg met mezelf liep ik te huilen voor niets, en gisterenavond zo plots ineens liep ik hier weer vrolijk rond.. Daar snapt mijn man natuurlijk ook niks van  ikzelf ook niet maar ja, vrouwelijke hormonen zeker

Misschien vanavond nog eens gesprekje plannen met mijn man om de plannen een beetje te vervroegen..

* 11-10 om 15:24

@Iemand,
Misschien toch zwanger...
Je weet het niet eerder zeker dan dat je een testje doet!!!

SUc9000000000000000000000 en hopelijk ben je zwanger dan....

Gr Ju

Anne 12-10 om 09:19

Goed dat je een test hebt gedaan. Dan pas weet je het zeker. En jammer dat je niet zwanger blijkt te zijn. Snap je dubbele gevoel zeker wel. Zeker als je nog alcohol gedronken hebt. Voor wat betreft het niet nemen van foliumzuur kan ik alleen maar zeggen dat dat geen schade aan hoeft te brengen. Ikzelf wist ook niet dat ik zwanger was. Ik was er destijds ook helemaal niet mee bezig. Het was er ineens  Totaal niet gepland, maar o zo gewenst!!! 

Door allerlei nare omstandigheden heeft mijn lichaam anders op dingen gereageerd dan in normale omstandigheden. Toen ik erachter kwam dat ik zwanger was was ik al een week of 8 onderweg. De VK zei dat het verstandig was om zo snel mogelijk met foliumzuur te gaan beginnen. Dit heb ik ook gedaan. Ik kan me niet meer herinneren of ik alcohol gedronken heb in de periode dat ik het niet wist. Wel rookte ik, maar ben daar direct na de test mee gestopt.

Sja, wat te zeggen tegen je familie als je een aperatiefje afslaat. Uhm, gewoon zeggen dat je er geen zin in hebt, dat je wat buikklachten hebt, dat je je niet zo lekker voelt, dat je hoofdpijn hebt en net paracetamol hebt ingenomen. Ach, je weet denk ik zelf wel iets te verzinnen, haha. Tegen die tijd komt dat vanzelf in je op. En idd tegen die tijd lid worden, dan kan je er hier met mensen over praten, haha.

Groetjes,
Anne

iemand (Gast) 12-10 om 12:46

vind het leuk dat ik hier vlugge reacties krijg
Wat nu betreft mijn plannen: ik denk eraan om na mijn laatste pil nu te stoppen en te ontpillen. En dan zo rond november met foliumzuur te beginnen en dan rond januari ergens te beginnen.
Wil eerst zicht hebben op mijn cylcussen, voor ik de pil nam had ik lange van 35 dagen.. Hoop zo dat ze een beetje korter mogen zijn nu, we zullen wel zien
mijn man is trouwens razend enthousiast over de vervroegde plannen

Renateee 12-10 om 16:59

Hallo Gast,
ik zou nu al beginnen met foliumzuur te slikken dan raak je er al vast aan gewend en is alleen maar voordelig dadelijk als je voor het echie gaat proberen.
ik slik nu vanaf januari foliumzuur en ben nu 9 weken zwanger en vind het fijn dat ik toen al ben begonnen maar dat is natuurlijk voor iedereen verschillend.
heel veel succes!

X

daniella123 12-10 om 19:56

Ik las dat je een test had gedaan. Maar heb je wel lang genoeg gewacht met je test dat je niet alsnog zwanger bent? Kan best zo zijn..

Ik ben ook zwanger gwraakt v de eerste terwijl ik jaren lang aan de pil was. Ik rookte een pakje per dag en slikte geen foliumzuur. kwam erachter dat ik 8 weken zwanger was. Meteen hestopt met roken en aan de zwangerschapsvitamines. Dochter was mooi gemiddeld bij de geboorte. Terwijl ik zelf heel tenger ben.. Dus ookal ben je zwanger.. T komt vast goed. Als je niet zwanger bent succes met proberen..

Lexie 12-10 om 20:11

Wanneer je hoopt of bang bent om zwanger te worden lijken alle pijntjes en kwaaltjes die je voelt wel op zwangerschap te wijzen he .  Beginnen met foliumzuur en stoppen met de pil (en je lichaam even de  tijd geven om te ontpillen) en dan gaan klussen voor een baby wanneer jullie er klaar voor zijn. Succes!

Je kunt reageren op dit onderwerp 'ik weet het niet meer' in het Zwanger worden forum