Zwanger na miskraam?

7 antwoorden en 27700169x bekeken

Meissie 07-07 om 10:29

5 weken geleden(1juni) heb ik.helaas een miskraam gehad, na 12 dagen  had ik geen bloed verlies meer. 3 weken later negatieve test vd kruitvat en action. 25 juni heb ik mijn eisprong gehad, 28 juni voelde ik een heftige steek rechts onderin, ik vermoed een evt. Innesteling. Als ik 2 weken bij mij  eisprong op tel zou ik 9 juli mijn menstruatie kunnen verwachten.  Nu heb ik een early test gedaan van predictor en hier is een licht streepje op te zien. Op andere 2 testen  van action en kruitvat is niks te zien. Is het mogelijk dat dit nog oud HCG is? Of is het zo dat als je hcg in je lijf hebt je dan geen eisprong kunt hebben?

reageer

Moedertjuh 08-07 om 19:48

Wat vervelend van je miskraam..
Heb je ovutesten gebruikt? Drie dagen na je eisprong een innesteling is wat aan de snelle kant. Ik vermoed dat je juist 28 juni dan misschien je eisprong hebt gevoeld want je Hcg bouwt op na innesteling dus zou je test al wel duidelijk positief moeten zijn. Ik had pas na ruim 4 weken na mijn mk een eisprong. Maar bleek ook oo beide eierstokken een cyste te hebben. Toen die weg waren haf ik dus een eisprong. Wel gelijk weer zwanger. Ik zou nog even doortesten want misschien ben je dus nog minder ver zwanger dan je denkt. Succes !

Meissie 08-07 om 20:10

Klopt ik had 24 en 25 juni een positieve ovulatie test. Nu denk ik toch dat ik de 28e mijn eisprong heb gevoeld  gelukkig die dag nog geklust.. dus mijn nod verplaats ik.naar donderdag ipv morgen.. pff spannend 

Moedertjuh 08-07 om 20:19

Jaaaa spannend hoor. Ik hoop het echt voor je. 

LoesJ 08-07 om 21:41

@meissie, wat rot dat je een miskraam hebt gehad  Maar wel heel fijn dat je cyclus relatief snel weer op gang is gekomen! Ik heb zelf 11 april een curettage gehad, en pas op 2 juli weer een eisprong. 
Duimen dat je een positieve test hebt donderdag! 

@Clautjuh, hoe kwam jij erachter dat je cystes had? En had dat iets met de miskraam te maken? Ondanks dat ik nu dus een eisprong heb gehad (daar lijkt het op tenmiste), vraag ik me toch af of er iets mis was/is dat het zo lang heeft geduurd.. 

Moedertjuh 09-07 om 10:37

De verloskundige zag er 1 zitten toen ik de echo had om te zien of ik idd een mk had gehad. Ik werd toen doorgestuurd naar de Gyneacoloog. Daar zagen ze er 1 op iedere eierstok. Ik denk dat daardoor mijn eisprong wat later op gang kwam. Ik had rond 23 november de miskraam en op mijn verjaardag ( 28 december) een knalpositieve ovulatietest. 
Die ronde zwanger. 

LoesJ 09-07 om 20:45

@clautjuh, wat fijn dat je ondanks de cyste die ronde zwanger bent geworden! Die positieve ovulatietest op je verjaardag was vast een teken! Geniet van je zwangerschap!

Moedertjuh 09-07 om 21:07

Ja ik denk dat ze toen al weg waren. Heb ze voelen knappen volgens mij een weekje daarvoor en de andere een paar dagen later. Nu zijn ze op geen enkele andere echo meer gezien. Bedankt !

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Zwanger na miskraam?' in het Zwanger worden forum