Terug zwanger worden

2 antwoorden en 27714508x bekeken

Adila 08-07 om 14:19

Hallo mommy’s en mommy’s to be heb even een vraagje
Ik heb een miskraam gehad op 11weken en curretage gehad  op 11mei en 11juni mijn maandstonden doorgekregen. Mijn vruchtbare dagen heb ik niet echt kunnen berekenen. Nu moet ik deze week normaal mijn maandstonden doorkrijgen en heb ik wel de voorbije week met verschillende testen al geprobeerd ook de early predictor,die van action en die van kruidvat en van clearblue. Allemaal negatief. Ben ik nog te vroeg om te testen kan het alsnog possetief zijn? Ik hoop zo dat ik terug zwanger ben????????

reageer

Meid (Gast) 08-07 om 14:56

Een miskraam is verschrikkelijk zowel metaal als lichamelijk ;-) hoop van harte dat je weer snel zwanger mag worden ;-) maar geef je lichaam wel de tijd om te herstellen  als je lichaam er weer klaar voor is komt het vast helemaal goed.
En beste is om pas echt op of na je nod te testen al snap ik wel dat het heel spannend is en je het graag zou willen.

Adila 08-07 om 15:50

Bedankt om te reageren ja klopt voel me lichamelijk heel goed en ga er ook wel possetief mee om. Voor alles is een reden en nu heb ik mijn engeltje in de hemel. Ik wacht het dan nog even tot vrijdag af dan ben ik paar dagen te laat ofwel zal ik ze dan al gekregen hebben mijn maandstonden. 

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Terug zwanger worden' in het Zwanger worden forum