Zwanger?

6 antwoorden en 27373700x bekeken

w00t 23-07 om 00:26

Hoi allemaal,
ik heb rond 14/15 juli mijn ei gehad, denk ik. Maandag 16 juli plofte ik ‘s avonds op bed en had een menstruatie-achtige steek in mijn onderbuik links. Ik heb sindsdien ook vage klachten, die dit weekend erger zijn geworden:

Gevoelige tepels, in het begin constant, nu is het het ene moment erger dan het andere en heb ik af en toe steekjes in mijn borst
Super duidelijke blauwe aders op mijn borsten (ook richting de hals), tepels, richting de oksels en aan de zijkant van mijn borsten op de ribben zeg maar
De tepelhoven zijn veranderd en donkerder van kleur
Witte/waterige afscheiding
Iets vaker moeten plassen, meer hoeveelheid en de hele dag door lijkt het op ochtendurine
Rommelende darmen, veel windjes laten, diarree/dunne ontlasting en ik moet er meer moeite voor doen
Veel boeren
Bloedneuzen
Opgeblazen gevoel, ik ben ook wat ‘dikker’ volgens mijn broeken 
Misselijk, kokhalzen
Raar gevoel in de onderbuik; schaamstreek is iets gezet en als ik in het gebied tot onder de navel druk voelt het erg vervelend, dit heb ik nooit. Het voelt ook ‘vol’.
Sterke reuk, veranderde smaak en ik eet veel meer
Krampjes, hoofdpijn en een trekkend gevoel. Het huid op mijn buik en borsten lijken ‘strakker’ te staan. Ook in de linker en rechterzij heb ik een constante, stekende pijn. Als ik in mijn zij druk is het gevoelig
Heel snel moe en stemmingswisselingen, snel chagerijnig


Ik moet aankomend weekend (26-28 juli ergens) ongesteld worden. Ik heb overigens nooit ergens last van voordat ik ongesteld moet worden en ik ben niet heel erg mee bezig om zwanger te raken, qua letten op symptomen of iets dergelijks. Mijn lichaam voelt simpelweg heel anders dan normaal. Zou ik dan toch zwanger kunnen zijn? Of heeft iemand ervaring met vroeg symptomen krijgen? Ik ben benieuwd! 


Groetjes

reageer

Gwen 23-07 om 01:39

Jeetje, als ik het zo lees heb jij nu al meer symptomen dan ik tijdens de hele zwangerschap heb gehad. Maar het zou natuurlijk kunnen. Het enige wat je kunt doen is afwachten en eventueel een early zwangerschapstest te doen.

Succes, ik hoop voor je dat het raak is!

Gwen 23-07 om 01:39

Jeetje, als ik het zo lees heb jij nu al meer symptomen dan ik tijdens de hele zwangerschap heb gehad. Maar het zou natuurlijk kunnen. Het enige wat je kunt doen is afwachten en eventueel een early zwangerschapstest te doen.

Succes, ik hoop voor je dat het raak is!

w00t 23-07 om 17:47

Vandaag heb ik een test gedaan, er kwam een heel vaag lijntje binnen de tijd. Ik kon het niet geloven, haha. Ik heb de foto op mijn profiel geupload. 

LittleMiracle 23-07 om 18:12

Ik zag je foto. Proficiat, een duidelijke lijn! 

wendela19 23-07 om 20:33

Haha wow nu al zo veel kwaaltjes  maar een duidelijke test! Gefeliciteerd! 

w00t 23-07 om 21:34

Dankjulliewel 

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Zwanger?' in het Zwanger worden forum