Bloeding 2 dagen voor ms

2 antwoorden en 27477930x bekeken

Anna (Gast) 25-07 om 13:26

Hallo allemaal
Ik heb hier al veel gelezen, maar nog nooit gereageerd of iets gepost. Tot nu..
Ben wat in de war, ik zou normaal vrijdag (overmorgen dus) mijn ms moeten krijgen. Nu ben ik deze ochtend wakker geworden met enorme steken in mijn buik. Op de toilet was er duidelijk helder bloed. Nu zijn deze steken ondertussen al over. Bij mijn ms blijft deze pijn langer aanslepen, toch zeker doorheen de eerste dag. Ook de bloeding is ondertussen gestopt.
Kan dit nog een innestellingsbloeding zijn? Of zullen het toch mijn ms zijn die nog gaan doorkomen? Heb dit wel nog nooit in "stukken" gehad.
Ik voel me al 10 dagen enorm zwanger, ook mijn partner viel het op dat mijn borsten gezwollen waren. Maar aangezien je lichaam je kan pesten op dat vlak, weet ik het dus niet zeker.

reageer

Jules (Gast) 25-07 om 21:34

Hey Anna! 

Spannend hoor, kan nog alle kanten op.. 

Heb je al een vroege test gedaan?
Of heb je ondertussen al meer bloedverlies gehad?

Ik duim mee! 

Moedertjuh 25-07 om 22:07

Ik had deze zwangerschap op 7 dpo licht bloedverlies, avond ervoor 1 felle steek gevoeld. Ik denk ook door innesteling. Had dat de ronde voor deze zwangerschap ook. Helaas werd dat een vmk. Maar op 9 dpo een licht positieve test, op 12 dpo een ochtend helderrood bloedverlies. Maar was wel zwanger. 10 dagen al het gevoel hebben dat je zwanger bent zou wel vroeg zijn aangezien je pas verschijnselen krijgt na innesteling. Neem aan dat je die 10 dagen geleden nog niet had. Maar het kan een voorgevoel zijn geweest. Ik zou gewoon testen. Je weet het maar nooit ! Succes.

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Bloeding 2 dagen voor ms' in het Zwanger worden forum