Help! Ik snap er niks van

3 antwoorden en 27270723x bekeken

Liva (Gast) 14-08 om 20:09

Hoi, wij zijn sinds kort begonnen om zwanger te raken. Nu had ik bij mijn vorige cyclus, net als bij de zwangerschap van mijn zoontje, allerlei kwaaltjes die bij mij duiden op een zwangerschap. Toen werd ik ineens ongesteld en dat was heel anders dan normaal. Eerst twee dagen een beetje bloed. Terwijl normaal de sluizen open gaan. En daarna veel bloed en veel stolsels. Ik bleef daarna ook een tijdje misselijk. Daarna stopte mijn menstruatie ineens om twee dagen later weer te beginnen. Heel raar want mijn cyclus is normaal gesproken heel normaal.
Ik denk dat er wellicht sprake is geweest van een vroege miskraam. Maar nu ik in mijn volgende cyclus zit, valt het me op dat mijn temperatuur veel lager is dan bij andere cyclussen. En dat deze heel erg schommelt, wat normaal ook niet zo is. En ik zou dus eigenlijk mijn eisprong moeten hebben, maar die kan ik dus ook niet vinden met de ovulatietesten. 
Zou dit kunnen komen doordat ik wellicht een miskraam heb gehad?
Iemand nog andere ideeen of ervaringen
Moet ik het gewoon afwachten? Of kan het zijn dat de miskraam nog niet helemaal weg is?

Groetjes liva

reageer

sneeuw123 18-08 om 22:42

Hoi!
Volgens mij als je een miskraam gehad hebt. Kan het even duren voordat je weer een eisprong hebt! Denk dat je even een maandje moet wachten!

Liva (Gast) 19-08 om 00:50

ik ben bang van wel inderdaad.
Helaas

Moedertjuh 19-08 om 10:53

Ik heb in november vorig jaar een vmk gehad, pas na ruim 4 weken weer een eisprong. Wel weer zwanger geraakt toen. Dus ja een mk kan je cyclus wat in de war schoppen. Maar je lichaam hersteld dat wel hoor. Door al die hormoonschommelingen heeft het even tijd nodig. 

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Help! Ik snap er niks van' in het Zwanger worden forum