IUI met 3 of meer eitjes?

2 antwoorden en 26793475x bekeken

Marie 25-09 om 09:42

Hi meiden, 

Vraagje: in welke ziekenhuizen/fertiliteitsklinieken worden IUI's met 3 of meer eitjes toegestaan? Mijn ziekenhuis - Helmond - staat max 2 eitjes toe per poging. Ik heb intussen 5 IUI's gehad en met nog eentje te gaan, wil ik misschien nog 1 poging ergens anders gaan doen. 
Reden: ik ben een keer zwanger geweest in de afgelopen 3 jaar 4 maanden van proberen. Deze zwangerschap kwam voort uit het negeren van een vrijverbod toen ik door 'overstimulatie' 3 follikels had en de mijn IUI niet doorging. Ik vind het de moeite waard om het te proberen met meerdere follikels, maar mijn gyn houdt zich vast aan haar protocol en dat van het ziekenhuis. 
Voordat we overgaan in een IVF traject wil ik toch nog IUI('s) ondergaan met 3 of meer follikels en ik weet dat er in Nederland/Belgie klinieken of ziekenhuizen zijn die dat wel doen.

Als je jezelf niet comfortabel voelt vanwege anonimiteit om de lokatie te delen - stuur me dan aub een priveberichtje - ik hoop zo op deze manier het traject naar mezelf toe te kunnen trekken en het op mijn manier te doen, dus jullie zouden me enorm helpen 

Alvast bedankt !!  

reageer

Verwijderd ! 25-09 om 21:15

Hee Marie , 

Heb je een berichtje gestuurd 

Marie 28-09 om 13:44

Dankjewel Poppie! 

Je kunt reageren op dit onderwerp 'IUI met 3 of meer eitjes?' in het Zwanger worden forum