Bang na miskraam

4 antwoorden en 26610376x bekeken

Mommie (Gast) 26-09 om 15:17

Hallo mamma’s,
Ik heb vorig jaar een miskraam gehad. Ik was 10 weken zwanger toen het operatief weg gehaald moest worden omdat t niet leefde maar mijn lichaam dacht dat ik nog zwanger was. Nu willen ik en mijn verloofde heel graag nog een kindje maar ben eigenlijk ook wel bang dat het dalijk weer uit in een miskraam   nu heb ik mijn spiraal 15 augustus verwijderd ben ik keer daarna ongesteld geworden en moet het nu over 1 a 2 dagen worden.. maar ben er zo erg mee bezig wordt gek van mezelf wie heeft dit nog meer? Ps. Heb een test gedaan vandaag maar was negatief ..

Xx mommie

reageer

sweet 27-09 om 09:16

Hoi mommie,
Ik heb vorig jaar in augustus met 10 weken een miskraam gehad. De hele zwangerschap was ik ook ontrustig. Daarna vond ik het ook super eng om weer zwanger te raken, maar we wilde het zo graag, na 7 maanden was het weer raak. Vanaf dat ik het wist ben ik erg bang geweest, dit werd na 6 weken een miskraam. Daarna ben ik gelijk weer zwanger geraakt, vanaf dat moment was ik gewoon rustig, ik heb deze zwangerschap wel regelmatig bloedverlies gehad (placenta voor de baarmoederwond, klein wondje op de baarmoedermond en blaasontstekingen, onderzocht door gynaecoloog). Dat was iedere keer wel echt schrikken, maar van binnen voelde ik toch dat het goed zat. Ik denk dat je het onbewust gewoon aanvoelt. Maar de kans op een tweede miskraam is zo ontzettend klein, ik hoop dat je snel zwanger bent van een klein wondertje ! 

Moedertjuh 27-09 om 20:45

Wat vervelend dat je dat hebt mee moeten maken. Is nooit leuk natuurlijk. Ik heb in november vorig jaar een vroege miskraam gehad. Ik heb maar 2 dagen bloedverlies gehad. Ruim vier weken later had ik weer een eisprong en ook weer zwanger, het voelde gelijk goed. En inmiddels is onze dochter 12 dagen geleden geboren. Natuurlijk ben je onzeker maar dat is je hele zwangerschap hoor. En ook als ze geboren zijn hihi. Ik hoop dat jullie snel weer zwanger zijn !

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Bang na miskraam' in het Zwanger worden forum