Innestelingsbloed ja of nee?

7 antwoorden en 26750683x bekeken

mommie 28-09 om 19:33

Beste mamma’s,

Ik zit nu op dag 32 van me cyclus en niet ongesteld en geen positieve test. Dit maakt me gek Pff.. mijn eisprong was 13 september en was 26 augustus licht ongesteld en 28 augustus heeft t goed doorgezet. Ik snap t niet, hebben jullie hier ervaring mee? Ps: gisteravond na het vrijen/klussen, licht bruin en licht roze bloed verlies met afvegen en daarna niks meer.. zou het kunnen zijn dat het innestelingsbloed is? Graag jullie ervaringen Xx mommie

reageer

MemmievanS 28-09 om 22:14

Hallo mommie, 
Ik herken me heel erg in je verhaal. Ik had maandag en dinsdag wat bruin bloedverlies had ook al ongesteld moeten worden maar nog niks. En ook negatieve test. Misschien had ik een late eisprong en is daarom nog niet te testen of ik zwanger ben (voel me wel zwanger). Ik wacht nog maar een week met testen. 
Innestelingsbloeding komt meestal wel 2 weken na de eisprong als je zwanger mag zijn. Misschien nog een weekje wachten met testen? 
Groetjes

Merel 28-09 om 22:39

Hoi memmie! Innesteling is normaal 5-10dg na je ei en je ongi meestal rond de 12-14 dg na je ei. Dus in principe zou je de innesteling dan al gehad moeten hebben. Hoe is je afscheiding nu dan?

MemmievanS 28-09 om 23:09

Oké ik las ergens dat het 10 a 12 dagen was vandaar dat ik 2 weken zei maar kan natuurlijk ook anders zijn.  

mommie 28-09 om 23:28

Heyy memmiee!
Ja ik heb gelezen dat het bij iedere vrouw anders is. In sommige gevallen kan het innestelen wat later zijn dus dan heb je ook nog geen positieve test omdat je na het innestelen pas het hcg hormoon aanmaakt. Heb zelf wel wat klachten zoals vermoeidheid en moest vaak plassen en nu net begonnen me borsten pijn te doen (het voelde als groeisteken die ik in de puberteit kreeg) ook vind ik mezelf minder sago dan normaal voor me ongesteldheid.. Maarja dan denk ik Miss houd me lichaam mij voor de gek Pff wil gewoon een positieve test :,( hoop dat jij snel een positieve test in je handen heb! Laat je het me weten  heel veel succes! 

Merel 29-09 om 06:12

Dat klopt hoor, is ook voor iedere vrouw wat anders, daarom dat ik de gemiddelde mogelijkheden aangaf. Maar een innesteling twee weken na je ei is best laat hoor, dan worden de meeste al ongi. Maar het kan dus wel hoor! Houden jullie je afscheiding niet in de gaten?

MemmievanS 29-09 om 10:44

Ik ben helaas vanmorgen ongesteld geworden hopelijk heb jij starks wel een positieve test! Op naar de volgende ronde. Succes meid.

Groetjes 

Anoniempje (Gast) 29-09 om 18:21

hallo allemaal
Het is voor mij de eerste keer dat ik zoiet op een forum zet, lees er heel veel maar durf zelf niet echt iets zetten. Nu toch eens mijn kans wagen :-)
Vorige maand (ronde 5) een vroeg miskraam gehad (4 weken maar). Nu kwamen mijn regels er natuurlijk niet direct door na 28 dagen, wat wel normaal kon zijn zei mijn dokter. De week dat ik normaal ongesteld moest worden had ik wel veel last van menstruatiepijnen maar nix. Nu, een kleine 2 weken later (op dag 36 van cyclus had ik bruinverlies). Dit heb ik al 3 dagen maar echt niet zoveel. Zouden dit toch mijn regels kunnen zijn of toch iets anders? Heb wel al paar weken last van pijnlijke borsten maar voor de rest niets. Heb al wat testen gedaan maar negatief, de laatste was wel van 3 dagen voor het bruinverlies. Wat denken jullie? Iemand iets gelijkaardigs meegemaakt?
Ik vind het spannend om te horen van jullie!
Grtz

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Innestelingsbloed ja of nee? ' in het Zwanger worden forum