Wat denken jullie?

4 antwoorden en 45747752x bekeken

pink9435 (Gast) 22-10 om 11:09

Hoi iedereen,
Ik had een dringende vraag.. Ik ben benieuwd hoe jullie hierover denken.

Ik had geslachtgemeenschap met m'n vriend, terwijl ik aan de antibiotica zat.
Hij kwam klaar, maar naar m'n idee kwam het in mij, hij zei van niet.
Na dat ik een uur op bed had gelegen ging ik lopen, toen leek het alsof ik helemaal leeg liep, hij zei dat is vocht nog van jezelf. (dit kan toch helemaal niet) het was wit en ik blijf denken dat het van hem was, dit komt er namelijk altijd nog uit als je opstaat.

Hoe denken jullie hierover? Misschien een beetje overdreven geschreven, maar zo snappen jullie het.

reageer

Nanda (Gast) 22-10 om 11:57

Ach meid, volgens mij was je vriend niet helemaal eerlijk tegen je. En zelfs al is hij niet in je klaargekomen dan kun je toch zwanger raken van het voorvocht.

Als je niet zwanger wilt worden moet je altijd voorbehoedsmidellen gebruiken en je niet om laten praten door je vriend.

Als je wilt kun je vanaf de eerste dag waarop je menstruatie moet beginnen testen. Je kunt natuurlijk ook wachten of je ongesteld wordt maar als je je er te druk om maakt wil je lichaam nog wel eens langer wachten :-(

pink9435 (Gast) 22-10 om 12:09

Wat een fijn berichtje dankje wel! Dus jij denkt ook dat het van hem was? Denk je dat de kans groot is dat het raak is..? Ik maak me onwijs druk, dus dan zal het wel langer duren, het liefste wil je nu meteen testen, moet nu nog zo'n 2 weken wachten tot m'n mentruatie komt.. Ik ben pas 18.. Stres!

Lexie 22-10 om 13:57

Inderdaad helemaal met Nanda eens en het lijkt me sterk dat al die vloeistof van jezelf is. Is volgens mij toch van hem hoor...jammer dat hij er niet helemaal eerlijk over is tegen je.

pink9435 (Gast) 22-10 om 14:06

Nee het leek mij ook al niet dat dit van mij is. Ik denk dat hij dat zei, het is niet mijn vloeistof omdat hij er misschien ook bang voor is. Is de kans groot dat het raak is

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Wat denken jullie?' in het Zwanger worden forum