5 dagen overtijd, negatieve testen

4 antwoorden en 25882936x bekeken

Maritjee 28-11 om 11:10

Zoals jullie het al in de titel kunnen lezen, ik ben vandaag 5 dagen overtijd en al mijn testen komen negatief terug. 
Ik ben 1,5 jaar geleden gestopt met de pil, elke keer onregelmatige cyclus gehad en nu sinds een aantal maanden elke keer netjes van 30 dagen. Nu had ik al wat last van een paar sympthonen maar dat had natuurlijk ook de menstuatie kunnen zijn. Ik heb toen een test gedaan maar die kwam negatief terug. Toen een aantal dagen gewacht tot vandaag (5 dagen overtijd) maar nog steeds een negatieve test.. Me borsten zijn duidelijk groter geworden, meer misselijkheid, wel een ongesteldheid gevoel in de buik heel vreemd allemaal want ik ben altijd netjes op tijd..
Is het dat je na 5 dagen echt wel een positieve test had moeten krijgen of is er een optie dat ik een late innesteling had en dat ik nog even moet afwachten of me doktor bellen?

_X_ Marit

reageer

Sil92 28-11 om 12:41

Heb het deze maand ook gehad helaas op de 5de dag smiddags mn menstruatie begonnen.. Ik had zelf zoiets mocht ik 3 keer negatief testen (deed ik om de dag) dan bel ik de huisarts.. Staat ook in de bijsluiter na herhaaldelijk negatief testen en uitblijvende menstruatie neem contact op met de huisarts. Blijft toch een tegenvaller ondanks dat je in je achterhoofd weet dat negatief geen zwangerschap betekend, toch houd je hoop dat je tot die groep vrouwen behoort die pas laat positief testen.. Mijn tip stel voor jezelf een plan op hoe je het wilt aanpakken, daardoor brak bij mij de 5e dag mn menstruatie door denk ik doordat ik het een beetje los liet hoe moeilijk dat ook is.. Ik heb nu wel een afspraak gemaakt bij huisarts maandag voor een doorverwijzing naar gynaecoloog. Ben november 2017 gestopt met de pil en vind het onderhand wel fijn dat er dingen nagekeken worden en hopelijk uitgesloten kunnen worden! Succes met wachten

Maritjee 29-11 om 07:49

Vervelend is dat he? Vooral dat je eigenlijk totaal geen duidelijkheid hebt. Nu alweer 6 dagen overtijd en niks te zien.. We waren er ook niet super mee bezig maar als het er zou komen was het hartstikke welkom!
Ik wacht nog even af meer kan ik niet doen denk ik en dan als ik langer als 2 weken ben toch maar even de doktor bellen. Ik wens jou in iedergeval veel succes toe bij de doktor en ik ben wel benieuwd wat het uit eindelijk was ik duim voor je niks ernstigs! ???? 

proud_mommy 29-11 om 07:55

Heb ik ook gehad. Ik werd altijd netjes na 28 dagen ongesteld. En daarna wel eens een keer na 34 of 36 dagen. Dan prikte ik bloed bij de ha maar gewoon niet zwanger. Dus misschien inderdaad even wachten. Er teveel op letten dat je ongesteld moet worden of stress dan laat het ook op zich wachten.
Succes meid.

Sil92 29-11 om 12:45

Ondanks dat ik het in mn achterhoofd hield dat ik niet zwanger was was het idd toch een domper! Gaan het zien hopelijk niets ernstigs idd en hebben we allemaal snel een positieve test in de handen!!

Je kunt reageren op dit onderwerp '5 dagen overtijd, negatieve testen' in het Zwanger worden forum