Zwanger worden

5 antwoorden en 24863454x bekeken

Evitjee 22-01 om 17:37

Hallo,
Ik ben 23 jaar en ik en mijn vriend hebben samen beslist om aan onze kinderwens te beginnen.
Ik ben in oktober gestopt met de pil, heb nadien nog een ontrekkingsbloeding gehad en sindsdien niks meer. Ik zit ondertussen al aan dag 104 van mij cyclus. Ik ben ondertussen al naar de dokter geweest en die heeft mijn bloed getrokken. Daaruit bleek dat ik een te hoog testosteron gehalte heb. De dokter heeft me aangeraden om naar de gynaecoloog te gaan. Nu vrijdag heb ik een afspraak. Ik ben zo zenuwachtig en weet niet wat me te wachten. 

reageer

FiFi 23-01 om 14:23

Hey Evitjee, 

Spannende periode he? 
Ik ben zelf ook in oktober met de pil gestopt, maar heb sindsdien elke maand mijn menstruatie gehad. Vrij regelmatig zelfs. Cyclussen van 23-25 dagen ongeveer. 

Toen mijn zus met de pil gestopt was, was dit anders, zij is 3 maand niet ongesteld geweest en toen kwam haar menstruatie wel terug op gang. Sommige vrouwen hebben wat langer last van het ontpillen dan anderen. 

Hopelijk krijg je vrijdag meer nieuws. Houd je ons op de hoogte

FiFi xx 

Evitjee 23-01 om 16:52

Hey fifi,
Tis inderdaad een spannende periode. Ik hoop maar dat alles in orde is. Het zou makkelijker zijn moest ik ook regelmatig zijn maar dat was voor ik aan de pil begon ook al niet het geval. 
Veel succes en hoe me zeker ook op de hoogte. 

Evitjee 25-01 om 18:13

Hoi fifi,
Ben vandaag naar de gynae geweest daar heeft ze een inwendig onderzoek gedaan en gezien dat mijn eierstokken niet goed werken en dat ik daardoor geen maandstonden krijg. Wel zijn er veel eitjes in de eierstokken te zien wat wel goed nieuws was. Nu moet ik medicatie nemen om mijn maandstonden op te wekken. Als dat niet lukt gaan ze overstappen tot het toedienen van hormonen. Het is gek hoe dat allemaal in zen werk gaat en rollercoaster van emoties maar het belangrijkste is dat ze me wel kunnen helpen, hopelijk ben ik snel zwanger.

FiFi 26-01 om 12:17

Hey Evitjee,
Gelukkig staat de medische wereld al ver genoeg dat ze veel kunnen he ! Hopelijk krijg je snel je menstruatie!
Ik begin aan mijn vruchtbare dagen nu  .

Fifi xx 

Evitjee 26-01 om 13:10

Ja gelukkig wel, ik wens je heel veel succes. 

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Zwanger worden' in het Zwanger worden forum