Vrouwelijk orgamse

9 antwoorden en 24865538x bekeken

JustMe 04-02 om 00:02

Hallo dames,
Weet niet zo goed mijn vraag te plaatsen maar. We zijn al 1.5 bezig om zwanger te worden zonder succes. Ze kunnen bij beide niets vinden. Ik ga voor een second opinion na ander zh. Maar nu heb ik rare vraag bij het vrije kom ik vaak tot mijn hoogte punt waardoor ik zelf ejaculeer als vrouw op internet staat dat dat niet mogelijk is maar ik heb ut meerdere malen vaket is mijn partner dan ook al klaar gekomen. Kan het zijn door dat ik dat heb ik zelf weer de sperma eruit "spuit". Vind het nogal een genante vraag maar ik houd alle opties open waardoor het nog niet gelukt is 

Xxxx

reageer

JustMe 04-02 om 00:06

Excuses voor mijn typ fouten maar komt door mijn dislexie 

Mereltje 04-02 om 22:29

Is het niet zo dat een vrouw die klaarkomt en dat spuitend kan, dit urine is?

Amber (Gast) 05-02 om 07:03

JustMe; ben benieuwd hoe jij zover komt dat je spuitend klaar komt? Wat is de truc? En volgens mij komt dat vocht idd niet uit je vagina toch?

Anoniem (Gast) 05-02 om 07:31

Dat vocht komt uit de plasbuis. Wat een bende elke keer

Moedertjuh 05-02 om 10:08

Nee hoor, het ejaculeren bij vrouwen gebeurd bij het stimuleren van de G spot. Merendeel is gewoon kleur en geurloos vocht. Maar er kan wel urine bij zitten. Het heeft geen invloed op het zwanger raken hoor. De sperma komt dieper in de vagina. 

Amber (Gast) 05-02 om 11:15

clautjuh, dat wist ik niet! Kan iedere vrouw dat dan denk je? Hoe doe je dat eigenlijk? Sorry, ben blond, hihi! En waar komt dat vocht dan vandaan? Is het veel?

Amélie 05-02 om 11:21

Hey meid ik heb dat al gehoord in het frans noemen ze dat "femme fontaine " het is inderdaad door het g spot te stimuleren niet ieder vrouw ken dat mazr er bestaan er wel. En als je zegt dat het via u plasbuis komt kan het geen kwaad voor het sperma want niet dezelfde uitgang. En het is zelf beter een orgasle te hebben tijdens het ejaculeren van het sperma te hebben want het sperma kan zelf dieper gaan door het ontspannen van u spieren. 

Moedertjuh 05-02 om 13:40

Kwestie van oefenen en bepaalde standjes kunnen het stimuleren. Reken wel op nat beddengoed dan haha

Mereltje 05-02 om 19:11

Hihi, jeetje lukt dat jou tijdens penetratie dan?

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Vrouwelijk orgamse' in het Zwanger worden forum