Zwanger worden als rugpatient

2 antwoorden en 24818299x bekeken

Melody 06-02 om 14:19

Hallo allemaal,
Ik ben Noël en ben 24 jaar, mijn vriend en ik zijn druk ‘bezig’ voor onze eerste zwangerschap.  
Sinds eind november ben ik gestopt met de pil en was vrijwel meteen op een goede cyclus (28/29). Ook heb ik al 2 eiersprongen gehad en zit nu bij mijn 3e in de buurt. Heb de laatste 2/3 dagen behoorlijke last van mijn onderbuik en ik heb waterige afscheiding. 
Ik ben al erg lang rug patiënt door een hernia en een afgeschoven wervel is mijn onder rug vast gezet. Ben toch wel erg nerveus hoe mijn rug dit alles gaat houden. Heb elke dag pijn en ben toch wel bang dat dit erger gaat worden en ik plat kom te liggen. Mijn dokter zegt dat ik gewoon zwanger kn worden maar dat het een behoorlijke reis gaat zijn. Het is toch fijn om andere verhalen te horen zodat je een beetje houvast hebt!   
Graag hoor ik meer verhalen! Ook over 1ste zwangerschap lees ik erg graag. Volgens mij heb ik alle forums al wel 4keer gelezen haha.  
Groetjess

reageer

boompje (Gast) 06-02 om 14:41

hoi. ik heb scoliose niet geopereerd en onder in versleten wervels. 
mijn fysio zei dat ik met zwangerschap wel eens in een rolstoel kon belanden omdat mijn rug het niet zou aankunnen. Ik hen geen rolstoel gezien en weinog extra last gehad

Melody 06-02 om 16:35

Hai, 
Dit zijn mooie berichten! Fijn dat je die rolstoel voorbij hebt laten gaan! Lijkt mij wel angstig als je fysio zoiets tegen je zegt..
De versleten wervels komt mij heel bekent voor, de rest van mijn rug is langzaam verder aan het gaan dus er zitten meer operaties aan te komen! 

Groetjss

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Zwanger worden als rugpatient' in het Zwanger worden forum