Hoe vinden we een draagster?

1 antwoord en 24577910x bekeken

Wens papa's Joey en Frits 22-02 om 10:48

Wij zijn Joey en Frits. 
We zijn beide 27 jaar, en zijn sinds 4 januari 2016 samen. We wonen dan ook samen in Nieuwegein waar we een lekker plekje hebben om thuis te komen.
Twee totaal verschillende mensen met totaal verschillende ervaringen. Toch hebben we ook hele leuke gezamenlijke interesses, zoals een bezoek aan het theater, de bioscoop, een dansje doen en samen met familie of vrienden een bordspel doen maakt ons blij! Ook hebben we een gezamenlijke wens, waarbij we beide dachten nooit iemand te kunnen treffen die er het zelfde over dacht. Ook papa worden.
Nu we al wat jaren georienteerd hebben op adoptie, pleeg en co-ouderschap. Na alle overwegingen willen stiekem echt iets van ons zelf herkennen en dus voor een draagmoeder constructie gaan. Hoogtechnologisch danwel. waarbij we een eitje uit een eicelbank halen in binnen/buitenland en samen een dame zoeken die dit spannende avontuur met ons aandurft en voor ons een kindje wil dragen. De voorkeur voor hoogtechnologisch is er omdat het gedragen kindje dan in ieder geval genetisch niet verwant is aan de draagster. We willen ons eigen zemen (zaad gebruiken) en dan een eicel van de eiceldonorbank. Gezien de hoeveelheid info die we al hebben verzamelt weten we wat we willen. Maar we missen iets cruciaals: Een wondervrouw die ons wil en kan helpen deze diepe wens en droom voor ons te vervullen.
Het voelt naar er zo plat naar te vragen maar... Misschien, wie weet, ooit. In ons omgeving konden we het helaas niet vinden. Dus hoe en waar vind je dan een draagster?

reageer

Moedertjuh 23-02 om 06:39

Snap heel goed de wens voor een eigen kindje 
Zie vaker hier een oproep voorbij komen voor een draagmoeder. Ik vraag mij altijd af of er niet speciale bemiddelingssites bestaan voor draagmoederschap. Zou wel heel handig zijn. Ik hoop dat het jullie gaat lukken en snel een klein wondertje in jullie armen mogen houden ! 

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Hoe vinden we een draagster?' in het Zwanger worden forum