Zwanger na keizersnede

2 antwoorden en 24478190x bekeken

Niki 02-03 om 10:01

Hey,
Wij zijn op 28 juni 2018 ouders geworden van ons zoontje Vince*. Ons zoontje is helaas na 14 uurtjes overleden door chd (gaatje in het middenrif). Ikzelf was heel ziek na mijn bevalling en heb 5 dagen pp intensieve gelegen met hartfalen en vocht op mijn longen. Ze twijfelen tussen zwangerschapsvergiftiging en mirrorsyndroom omdat ons zoontje zo ziek was. Nu na 8 maanden willen wij graag voor een broertje of zusje gaan. We hebben groen licht gekregen om op 9 maand opnieuw te proberen van de professoren van UZ Leuven en prof Spaanderman uit Maastricht. Ik heb eerder ook al 1 jaar gehoord. Wat zijn jullie ervaringen met een zwangerschap na keizersnede binnen het jaar?

reageer

kruimel 02-03 om 11:13

Wat vreselijk wat jullie hebben meegemaakt
Als jij van meerdere profs heb gehoord dat jullie er weer voor kunnen gaan, DOEN! 
Ervaringen van anderen zijn niet relevant en hebben totaal geen betrekking oo jouw/jullie situatie, je weet ook niet precies hoe lang het gaat duren voor je weer zwanger bent.

Ik wil je heel veel kracht en succes wensen, hopelijk ben je snel zwanger  

Falca 03-03 om 13:44

Als de gynaecoloog zegt dat je groenlicht hebt dan is je litteken voldoende genezen om weer een zwangerschap aan te kunnen. Ik heb 6 maanden na een keizersnee (kindje ook overleden) groen licht gekregen (was in een keer raak) en heb geen problemen ervaren tijdens de zwangerschap. Ben toen ook daarna vaginaal bevallen zonder problemen. De kleine is inmiddels 2,5 jaar en gezond.
Dat zegt natuurlijk niets over hoe het bij jullie zal gaan, maar is een ervaring van mij wat goed gegaan is. Het enige waar ik wel last van had is dat ik niet meer onbevangen zwanger kon zijn en moeite had om er van te genieten. Ik kan me voorstellen dat dit voor jullie ook beladen wordt.
Heel veel sterkte en succes 

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Zwanger na keizersnede ' in het Zwanger worden forum