Nieuw hier - mijn verhaal - tips?

5 antwoorden en 24375388x bekeken

Selgomez 10-03 om 12:16

Hey Jaji, ik heb een hele dubbele reactie hierop!  
Enerzijds, heeft je lichaam wat tijd nodig om opnieuw op gang te komen. Mogelijks zal je dus in je eerste ronde wat later  ongesteld worden, en je hormonen kunnen wat in de war geraken door de wijzigingen, waardoor je misschien LH-wise redelijk hoog zit, maar nog niet op je hoogste.
Anderszijds, als je nog steeds positief test, en je cyclus zou wel in orde zijn, dan zou ik je aanraden om nog eens te testen.
Maar de eerste optie lijkt me het meest correct, en waarschijnlijk.
Ik snap heel goed dat je verward geraakt!  

reageer

Jaji 10-03 om 13:51

Dankjewel voor de reactie! Ik moet misschien inderdaad wat geduld hebben  wachten duurt zo lang! 
Maar goed, we gaan hier nog even afwachten dan 

Anne 10-03 om 13:54

Ik zou voor de zekerheid en zwangerschapstest doen, van de action ofzo, kost niet zoveel dan weet je zeker dat het niet van een zwangerschap komt, want als je de 22e een positieve ovulatietest had zou nu je nod zijn denk ik. Als die niet positief is dan zou ik er van uit gaan dat je cyclus in de war is. 

Moedertjuh 10-03 om 13:56

Heb je iedere keer maar 1 ovulatietest gedaan? Want je moet wel doortesten om te zien of deze aflopen. Verder reageert een ovulatietest ook op Hcg dus zou je ook een zwangerschapstest kunnen doen om dat evt uit te sluiten. Dat de bloedtest eerder negatief was zegt niks over of je nu wel of niet zwanger bent.

Jaji 10-03 om 14:47

Hoi, 
Ik heb 22 en 23 februari een positieve ovulatie test gehad. Daarna niet meer getest. Ik had op de verpakking gelezen dat hierna niet meer hoefde dus daarna eigenlijk niet meer gedaan . Klinkt idd wel logischer om te kijken wanneer dit afloopt. Ik doe morgen sowieso nog een ovulatietest om te kijken hoe die uitdraait  

Dankjewel voor de reactie!  

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Nieuw hier - mijn verhaal - tips?' in het Zwanger worden forum