Innestelingsbloed of menstruatie

1 antwoord en 24352683x bekeken

minnie 12-03 om 09:40

Goeiemorgen allemaal,

ik ben helemaal nieuw hier op het forum, en onder het mom "durf te vragen", heb ik toch maar een account gemaakt.
Ik ben een 31-jarige Belgische, ik heb een prachtige zoon van 3jr, en we zijn sinds december aan het proberen voor een tweede.
Vorige maand is het niets geworden, en nu wacht ik in volle spanning af of mijn menstruatie zal doorzetten.
NOD is OF nu donderdag, OF zaterdag, ik weet het niet goed, aangezien ik niet echt mijn eisprong heb gevoeld deze keer. Volgens mijn app was het zaterdag 2/3, maar toen echt geen symptomen van eisprong. Enkele dagen daarvoor wel heel veel pijn bij de seks (heb ik normaal nooit), dus eisprong zou ook toen geweest kunnen zijn.

Nu verlies ik sinds zondag een beetje bruin, niet veel, maar ook niet dat het een ganse dag droog blijft... (sorru voor de uitdrukkingen). Ik heb al een goeie week heel pijnlijke borsten, en dat is sinds gisteren een beetje minder geworden. Voor de rest niet echt symptomen. Zondag dus bruinverlies, met in de middag ook een beetje roze, daarna geen roze meer, enkel bruin tot nu ...
Iemand die dit herkent? Ik word er echt gek van.
Vorige maand ook wel bruinverlies, maar niet zo lang, en ook niet zo ver op voorhand.

reageer

Saar (Gast) 12-03 om 19:51

Ik had ook bruinverlies een paar dagen voor m'n nod, en die maand was ik zwanger! Maar ik had verder nooooit bruinverlies, was altijd ineens pats boem ongesteld. Dus het zou kunnen, ik hoop het voor je! Vreselijk wat duren die dagen voor je Nod altijd lang hè! 

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Innestelingsbloed of menstruatie' in het Zwanger worden forum