Ik heb steeds maar bloedingen?

3 antwoorden en 24010900x bekeken

Pika91 12-04 om 21:29

Hoi,

Wij proberen al sinds juni 2018 zwanger te worden. Op 17 februari een miskraam gehad met 10 weken. Daarna op 26 maart ongesteld geworden voor gewoon 4 dagen zoals altijd. Vervolgens kreeg ik op 2 april weer een bloeding (was niet veel en duurde misschien 2 of 4 uur). En vandaag 12 april eerst een druppel bloed bij afvegen en elke keer als ik nu maar wc ga is het soort rozige slijm.

Wat kan dit zijn? Lichaam nog van slag van de miskraam? Of heb ik echt al een innestelingsbloeding ofzo? Ik zou gisteren of vandaag mijn eisprong moeten hebben.. dus snap er niets van. Iemand er ervaring?

reageer

Saar 14-04 om 21:04

Hoi,
Is moeilijk te zeggen. Kan heel wat verschillende dingen betekenen. Je lichaam kan idd nog van slag zijn. Ik heb een drietal keer een lichte bloeding (zoals je beschrijft) gehad na mijn menstruatie en voor mijn eisprong. In 2v/d3 gevallen was ik erna zwanger (weet niet of het een verband had) waarvan eerste maal miskraam na 8weken. Hoe weet je dat je je eisprong moest hebben? Via app of via testjes of temperatuur? Heb je regelmatige cyclus? Elk lichaam maar ook elke cyclus is anders dus geen idee wat het voor jou kan betekenen. Ik duim mee voor positieve afloop! 

Zwanger34W (Gast) 15-04 om 10:58

Hey,

Weet je zeker dat 'alles' eruit is gekomen? Soms kan het zijn dat er een stukje is blijven plakken. Ff gyno bellen en eens een echo doen, weet je meteen wat het is. Vragen zorgen voor onwetendheid, onwetendheid zorgt voor stress dus gewoon langsgaan. 

Saar 15-04 om 17:37

Inderdaad best eens langsgaan om te controleren of alles ‘schoon’ is en meestal kunnen ze dan ook zien in welke fase van cyclus je zit zodat je meer duidelijkheid hebt. 

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Ik heb steeds maar bloedingen?' in het Zwanger worden forum