Zwanger of niet

4 antwoorden en 23885267x bekeken

Indra 25-04 om 12:23

Hallo allemaal, 
Eind september vorig jaar kreeg ik na 6 maanden proberen een positieve zwangerschapstest. Ik was nog maar 1 dag overtijd, maar ik voelde aan heel mijn lichaam dat ik zwanger was. Ik had een zeer vreemde smaak in mijn mond, was voortdurend humeurig, 2 slokjes wijn schoten me meteen naar het hoofd enzovoort. 
Jammer genoeg kreeg ik amper 2 weken later al een miskraam. 
Na het miskraam ben ik gestart met de minipil (Cerazette). Omdat we nog even willen wachten om terug zwanger te raken. 
Maar, 3 weken geleden (in de 3de week van mijn cyclus), ben ik enkele dagen mijn pil vergeten te nemen. We zijn toen wel seksueel actief geweest. Ik heb mijn pil nog al eens vergeten te nemen en dan kwamen mijn maandstonden onmiddellijk door, terwijl als ik ze tegoei neem ze uitblijven. Deze keer had ik een zeurend gevoel, maar geen bloedverlies gekregen. 
Ik zit nu aan het begin van de eerste week van mijn nieuwe cyclus en ik kan niet meer van de pijn aan mijn tepels. Ik word snachts wakker als ik op mijn buik lig omdat de pijn ondraaglijk is. Met mijn vinger erover gaan is al genoeg om de pijn te voelen. Ook zijn ze harder, en zijn er momenten dat het lijkt alsof er witte en bruine 'korstjes' opzitten. Ik heb ook kleine bultjes op mijn tepelhoven. 
Ook ben ik al 2 nachten op rij wakker geworden van de misselijkheid. 
Ik heb gisteren een zwangerschapstest gedaan, maar die gaf een negatief resultaat aan. Doordat ik de minipil neem en mijn regels uitblijven kan ik niet zeggen of ik overtijd ben. 
Ik heb ook niet hetzelfde gevoel binnenin (emotioneel) en lichamelijk als bij de eerste keer dat ik zwanger was. 
Wat zijn jullie bedenkingen of raden jullie aan? Want eerlijk gezegd, ook al zouden we nog even wachten, was ik gisteren erg teleurgesteld door het negatieve resultaat... 

reageer

Indra 25-04 om 12:34

Oh ja, ik heb ook al een week last van pijn aan de onderrug (precies  een zware druk erop). De ene dag is het erger dan de andere.

Anoniem (Gast) 25-04 om 12:50

Hmm zou zeggen dat je zwnager zou zijn maar missccien is het wel gewoon vuiligheid op je tepels? Niet rot bedoeld hoor maar met dit weer kan het wel hoor. Ik zou toch even wassen en nogmaals testen. 

Indra 25-04 om 19:41

Ja dat dacht ik ook al. Maar bij wassen ging er niets af. En ik kan het hebben die 'korstjes' achtige dingetjes en een uurtje later kan het weg zijn en dan plots weer terug. Heel vreemd. Ik ben nu bij de dokter, haar even om raad vragen en mss bloed prikken...

Anoniem (Gast) 26-04 om 14:54

Anoniem houd je voor de gek en jij gaat er nog op in ook, 

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Zwanger of niet' in het Zwanger worden forum