Ik word maar niet zwanger

5 antwoorden en 23640128x bekeken

Luna (Gast) 14-05 om 15:03

Hi everybody,

Ik heb dit nog nooit gedaan, schrijven op een online forum, maar het is denk ik de enige plaats waar ik mensen kan vinden die begrijpen wat ik voel. We proberen inmiddels als 18 maanden zwanger te worden. Net hoorde ik dat mijn kleine zusje (per ongeluk) zwanger is geworden en toen werd het toch allemaal wat teveel. In plaats van dat ik mijn eigen verdriet op haar neer gooi (ik wil niets van haar zwangerschap een naar gevoel geven) hoop ik dat ik hier wat van het maandelijkse verdriet kwijt kan. Volgende week gaan we naar een kliniek om alles te laten testen. Ik hoop zo dat ik geen fataal nieuws krijg. 

Heel veel liefs
Luna

reageer

Chell 14-05 om 19:46

Hi Luna,
Ik kan mij heel goed voorstellen hoe je je nu moet voelen!! Wat jammer dat het nog niet gelukt is en wat een domper is het dan om te horen dat je zusje per ongeluk zwanger is geworden. Ondanks dat je het haar wss van harte gun (als het gewenst is). 
Mijn man en ik zijn nu bijna twee jaartjes bezig en helaas nog steeds niet gelukt dus ik weet hoe het voelt!! Telkens die teleurstelling.. Erg rot gewoon! 
Wij hebben vorig jaar september de zaad van mijn man laten testen. Helaas kwam daar uit dat z'n zaad niet helemaal optimaal is. Maar omdat we beide jong zijn, werden we toch weer weggestuurd om het zelf te proberen. En vorige maand toen het nog steeds niet gelukt was, mochten we eindelijk naar het ziekenhuis maar ook daar zijn we weer weggestuurd om het zelf te proberen omdat het bij mij allemaal gewoon goed zit. 
Ik ga heel erg duimen voor je dat het bij jullie gewoon goed zit en dat het snel zo mag zijn! 
Liefs, 
Chell

Betty 14-05 om 21:36

Hey Luna,
Wat vervelend dat het nog niet gelukt is  
Als je wil ben je welkom op mmm deel 7 forum. Hier schrijven meerdere vrouwen mee die in de medische molen zitten, maar ook die er voor zitten. 
Ik vind het fijner om daar mee te schrijven dan in de nod fora omdat de groep kleiner is en er geen dames mee schrijven die met een maand al zwanger zijn.
Ik zelf ben ruim 2 jaar verder voor een 2e kindje. Geen medische indicatie gevonden waarom het zo lang duurt en zit in de 1e ronde iui. 

Angelajj 15-05 om 13:51

Houd hoop!
Ik heb er 21 rondes (20 maanden) over gedaan! alle testen gehad en er was niks mis met ons.
We zouden in juni beginnen met IUI maar totaal onverwacht had ik afgelopen zondag ineens, voor het eerst in mijn leven, een positieve test in mijn hand. Ben nog steeds in shock. Ben nu 4weken en 1 dag zwanger.
Dus alles kan!
Blijf positief! ik duim voor je dat de testen goed zijn! Good Luck!

deb95 15-05 om 14:28

Ik weet zelf ook hoe moeilijk het is. Ook wij hebben voor onze zoon er bijna twee jaar over gedaan. We hebben nog een tijdje clomid geslikt, maar door overproductie moest ik hier tijdelijk mee stoppen. In de wachtmaanden er eigenlijk niet zo mee bezig geweest en vrijwel de handdoek in de ring gegooid. Ik werd maar eens in de 3 maanden of zo ongesteld, dus had niet het idee dat het nog zelf zou lukken. En toen opeens een positieve test! Dat is nu inmiddels een ventje van bijna 2! En nog een gelukje: voor de tweede ging het veel sneller. Ik kreeg een zeer regelmatig (wel iets lange) cyclus van ongeveer 35 dagen en het was na 5 maanden al raak. Helaas een miskraam en toen weer na 2 maanden raak. Toen opnieuw een miskraam en de maand daarop bingo! Nu 17 weken in verwachting van onze dochter. De wonderen zijn dus echt niet de wereld uit. Blijf geloven en hoop houden, hoe moeilijk dat ook is! 

Lilo 22-05 om 22:59

Ik ken dat gevoel. Vele in mijn omgeving worden zwanger... soms weet je niet hoe reageren... 
Ben zelf ook al even bezig, maar echt zeer moeilijk.
Ergens wil je er niet met bezig zij , omdat het wel zal lukken, maar helaas de ene teleurstelling na de andere.
Probeer zelf de moed erin te laten,maar is gemakkelijker gezegd dan gedaan.
Ben net begonnen met ovu testen. Dus hopelijk werkt dit beter....

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Ik word maar niet zwanger' in het Zwanger worden forum