grote kinderwens...

0 antwoorden en 23518407x bekeken

Lilo 22-05 om 18:15

Hallo allemaal.

Ik heb een grote kinderwens.
Ben zelf nu 26, volgende maand 27.
Ik ben ondertussen al 1,5jaar gestopt met de pil.
Ik was van het principe dat het wel zelf allemaal zal komen, zonder er echt met bezig te zijn ''dit had ik toch gehoopt"....
Maar niets is minder waar...
Ik ben sinds enkele maanden begonnen met ovulatietesten... maar tot hier toe geen prijs.
Misschien doe ik wat verkeerd? Ben heel onregelmatig met men maandstonden.
Sinds ik gestopt ben met de pil, heb ik soms maanden men regels zelfs niet....en sinds ik de pil niet meer neem ook super veel bloedverlies... met momenten bij dat het van men benen afliep....
In februari/ maart zelfs bijna een maand mijn regels gehad... en vorige maand terug ok, maar omdat we zo aan het proberen zijn dacht ik deze keer 'Bingo!' omdat het men 4de dag is... testen en NOPE....waarschijnlijk weer de maandstonden dat wegblijven..
Ik ben zo precies in zo'n fase dat ik de moed wil opgeven.. in men vriendenkring wordt iedereen mama, en bij mij wilt het echt niet lukken precies.
Ik ben verschillende oorzaken aan het zoeken, ikzelf heb wat overgewicht.. misschien daardoor? De gyne zei me als het na paar maanden niet betert me medicatie te geven om men regels regelmatiger te laten worden, maar dit is natuurlijk allemaal nieuw... werkt dit? ben ook sinds tijdje terug met foliumzuur gestart, maar dan even gestopt omdat het toch niet lukt, maar misschien beter terug beginnen?
Wat zijn jullie ervaringen zowat? graag hoor ik het! Dat ik de moed terug vind om verder te gaan..
Warme groetjes, Ennii

reageer