Ovulatietesten

4 antwoorden en 22987277x bekeken

Anoniem11 15-07 om 19:45

Hoi! 7 juli duidelijke eisprong gehad. Positief geteste met action en clearblue digital. Nu 5 dagen tot nod. Ik heb gewoon een heel vreemd gevoel al een aantal dagen, zenuwen ten top! Maar nu las ik veel over het gebruik van ovulatietesten om een vroege zwangerschap op te sporen. Nog geen tijd om naar de winkel te gaan maar wel ontzettend nieuwschierig. 2 dagen geleden ovulatietest negatief, en nu 5 dagen voor nod een positieve clear blue ovulatietest! Kan dit op een zwangerschap wijzen?? Ik weet dat het gek klinkt maar ik kon mijn geduld niet meer besten, graag hoor ik jullie ervaringen!! 

reageer

proud_mommy 15-07 om 22:29

Hoe weet je zo zeker dat je een eisprong gehad hebt 7 juli? 1 juli zei je dat je 4 dagen voor nod zat en 15 juli zit je 5 dagen voor nod? Snap er eigenlijk niks van.

Moedertjuh 15-07 om 22:46

Een ovulatietest reageert ook op het Hch hormoon idd. Ik had er nog veel liggen bij mn laatste zwangerschap dus testte met beide. De ovulatietest werd iets sneller donkerder dan de zwangerschapstest maar begon ook met een licht streepje op 9 dpo. Natuurlijk weet je het pas zeker dat het om een zwangerschap gaat als je een zwangerschapstest doet. Dus uiteindelijk kan het nog steeds voor verwarring zorgen. Ik testte met beide puur uit nieuwschierigheid. Na nod knalde de ovulatietest overigens. Ik gebruikte die van sensitest. Succes en hoop dat het raak is voor je. 

Anoniem11 15-07 om 22:51

proud_mommy, omdat ik 7 juli positieve ovulatietesten had. Vorige cyclus was totaal in de war. Ik vraag gewoon iets, een beetje vriendelijkheid word je niet minder van 

proud_mommy 16-07 om 07:44

Ik vind niet dat ik niet vriendelijk was. Ik stelde gewoon vragen? Je had hiervoor een topic op 1 juli dat je over 4 dagen je nod zou hebben.  En nu op 15 juli moet je over 5 dagen je nod hebben. Wat is daar mis mee als ik er naar vraag? 

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Ovulatietesten ' in het Zwanger worden forum