Innestelingsbloeding ?

3 antwoorden en 22740355x bekeken

Anneke 04-08 om 16:48

Een week na mijn eisprong had ik ‘s avonds en de dag nadien ‘s ochtends een heel klein beetje bruin/roze afscheiding. Ook last van menstruatie krampen. Zou dit nog iets anders kunnen zijn dan innesteling ? Mijn menstruatie kan dit niet zijn. Iemand die dit ook al heeft gehad en daarna zwanger/niet zwanger was ?

reageer

Puck 04-08 om 20:37

Het kan ook een onschuldige bloeding zijn die iedereen wel eens heeft en dan toevallig op het moment dat je een innesteling zou kunnen verwachten. Of een menstruatie die eerder komt. Maar verder zou ik het niet weten. Het kan ook een innesteling zijn, maar daarna moet het ook nog maar goed gaan. 
Ik herken het zelf niet, maar ik ga ontzettend hard voor je duimen dat het een goede innesteling is geweest.

Kathe (Gast) 05-08 om 13:32

Ik heb de afgelopen twee rondes roze-rode afscheiding gehad na eisprong. Telkens op 9 dpo en 7 dpo.  Het was met afvegen en stopte een paar dagen later ook wel. Als we seks hadden, dan merkte ik het in die dagen ook meer bij afvegen. Uiteindelijk bleek dit bij mij geen innestelling te zijn, aangezien ik in beide cyclussen gewoon ongesteld werd. Het is bij mij wel vreemd, dus ik hoop dat het voor jou gewoon innestelling is/was! Ik duim!!!

Mila (Gast) 05-08 om 18:37

Jammer dat je niet kunt zien waarvan het is hé! Kan van echt vanalles zijn helaas. Maar omdat wij nu overal goed op letten valt echt alles je op. Ik keek nooit naar mijn afscheiding voor ik zwanger wilde worden, jullie wel? Anders had ik er nu misschien ook meer gevoel bij gehad. Roze een week na mijn ovulatie had ik twee rondes terug ook, maar helaas. Maar wie weet voor jou wel goed nieuws

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Innestelingsbloeding ?' in het Zwanger worden forum