Vitamines en voedingssuplementen

7 antwoorden en 22495528x bekeken

Loeke5 10-08 om 22:33

Even een vraagje. Gebruiken jullie bepaalde vitamines of voedingssupplementen om de vruchtbaarheid te verhogen. 
Ik neem enkel foliumzuur omdat dat hier in België wordt aangeraden.

reageer

Kathe (Gast) 11-08 om 10:14

Hey Loeke, ik neem ook enkel foliumzuur in. Ik vraag me ook wel af wat nog extra goed kan zijn... Ik heb ondertussen wel tarwekiemolie in huis gehaald. Dat zou je baarmoederslijmvlies dikker maken zodat innesteling beter gaat. Maar lees ook dat het daardoor soms te dik wordt, waardoor innestelig weer moeilijker wordt. Ik heb het dus nog niet gebruikt...

Loeke5 11-08 om 20:34

Dankjulliewel voor de reactie dames. Ga misschien ook tarwekiemolie in huis halen volgende ronde. ( tenzij het deze ronde raak is natuurlijk)

Bloem36 12-08 om 18:57

Ik gebruikte een paar maanden de bijna zwanger supplementen van RIKA (supple) en agnus cascus(monnikspeper) maar ik vind het veel te duur om die te blijven slikken.. Ik ga weer gewoon mama comleet van davitamon slikken (icm agnus cascus van supple).

Babytje4 13-08 om 08:21

Ik nam foliumzuur tot 3maanden en ernaa vroeg mijn gyneacoloog als hij iets anders moest geven en ik zei voor mij hoef het niet want ik eet veel fruit en groeten en dan zei hij ah hoef dan niet als je een mooie evenwichte voeding heb. Nu neem ik alleen nog meta relax voor harde buiken en ustrogestan voor tegen vroegbevalling. 

Loeke5 13-08 om 09:35

Ik moest bij mijn eerste zwangerschap ook enkel foliumzuur nemen geen andere vitamines wel ijzer in het tweede trimester. Ga misschien wel eens kijken voor een algemene vitamine die mama compleet mss die ik hier zag verschijnen. Het zal zeker geen kwaad kunnen. Ook tarwekiemolie houd ik in het achterhoofd voor volgende ronde als het deze keer niet lukt.

FiFi 13-08 om 13:45

Ik nam enkel foliumzuur vanaf de moment dat ik probeerde zwanger te worden.  
Wordt hier in België aangeraden. Voor de rest niets. 

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Vitamines en voedingssuplementen' in het Zwanger worden forum