Druppels bloed 2 dagen na klussen

12 antwoorden en 22402582x bekeken

Jennypenny 19-08 om 21:35

Hoi allemaal,
Wij zitten nu in ronde 3 en ik ben van 10 augustus tot 15 augustus ongesteld geweest. Nu hebben we 2 dagen geleden geklust, zit nu in mijn vruchtbare dagen zegt de ovutest. Maar ik had dus vandaag buikpijn en net wat druppeltjes bloed.. Herkent iemand dit? Vind het nogal verontrustend maar misschien is het wel niks.. Ben nogal leek op dit gebied, hopelijk herkent iemand dit of kan iemand mij vertellen wat het kan zijn.

reageer

Mila (Gast) 20-08 om 07:25

Spannend Jenny! Een paar druppels bloed kan komen door de ovulatie, maar kan ook onschuldig zijn dat er een klein adertje geknapt is. Heb je nooit eerder gehad? En heb je op de ovulatie testjes al echt de piek gezien? Twee dagen geleden intiem geweest is dan misschien wel handig om nu nog een keer te doen? Anders mis je straks je ei! Ik breng zelf alle informatie in een appje zodat je terug kunt kijken. Misschien is een druppeltje bloed voor jou het signaal van ovulatie. Handig even bij te houden, net als andere dingen die je ziet of voelt. Ik houd de testjes bij, mijn afscheiding, humeur, borsten en eventuele andere dingen. Veel succes

Jennypenny 20-08 om 09:18

Hoi Mila,
Bedankt voor je reactie! Ik heb het nog nooit eerder gehad dat ik tussen mijn 2 menstruaties een beetje bloed verlies. Daarnaast had ik op mijn testjes maar een licht streepje dus nog geen piek. Wel echt wat lichte krampen in mijn buik in het midden. Ja vandaag gaan we inderdaad weer klussen, dat was gisteren het plan maar door omstandigheden niet meer gedaan. Hopelijk was dit een ovulatie bloeding dan! Inderdaad heel spannend. Bedankt voor je tips, ik ga ook eens kijken naar een handige app en even alles bijhouden. Jij ook succes!

Mila (Gast) 20-08 om 12:18

Dank je Jenny! Flo is wel een fijne app vind ik! Maar wat merk je eventueel nu van een ei?

Moedertjuh 20-08 om 23:24

Weet niet of je de pil gebruikte maar het kan ook nog komen door het ontpillen. Ook kan er rond je ovulatie een kleine bloeding ontstaan. Ik had dat ook nooit maar toen wij voor de jongste gingen wel een paar keer gehad. 

Jennypenny 21-08 om 09:57

@Mila, ik merk weinig van mijn eisprong, daarom is het zo lastig om te bepalen waar dat bloed vandaan kwam.
@Moedertjuh, ik slik al anderhalf jaar de pil niet meer en hebben al die tijd met condoom gevreeen. Dit omdat ik alle zooi uit mijn lichaam wilde. Oke dus jij hebt dat ook ooit gehad? Ja het verontruste mij een beetje. Gisteren weer een ovutest gedaan maar nog steeds geen knalstreep, toch wel geklust en ik blijf maar testen. Ergens rond 5 sept kan ik een zwangerschapstest doen dus duimen duimen duimen!

Moedertjuh 22-08 om 20:22

Als je nog geen knaltest hebt gehad qua ovulatietest dan heb je misschien nog geen eisprong gehad toch ? Of blijven ze altijd licht bij jou?

Jennypenny 22-08 om 21:05

Ik heb inderdaad nog geen knaltest gehad, vorige 2 maanden werd hij ook niet heel donker. Hij begint nu wel iets op te lopen dus misschien is het deze maand wel raak. Hou nu wel alles beter bij met de diptesten. En we doen het nu om de dag. Gebruik jij ook ovulatietesten en wat is je ervaring hiermee als ik mag vragen?

Mila (Gast) 22-08 om 23:01

Jenny, tip! Als je ei dichtbij komt, test dan twee keer per dag. Bij mij kan ik hem echt missen als ik eens per dag test. Dan loopt hij een beetje op en 24u later weer af. Dat had ik de eerste keer en nu doe ik dan twee testjes en zit de knaltest middenin. Houd je ook je afscheiding bij?

Jennypenny 23-08 om 16:15

@Mila, oh das een goeie tip! Ga ik vanaf vandaag meteen doen. Nou ik let er vanaf deze maand wel heel erg op. En toevallig net bij toiletbezoek had ik witte, dikke slijmerige afscheiding..

Mila (Gast) 23-08 om 23:03

Leuk dat je zo enthousiast reageert?! Heb je deze ronde je ei goed kunnen benutten? Als die net geweest is (toch?) zou ik volgende rondes twee testjes per dag doen vanaf dag 10 als je regelmatig bent en een cyclus van 28dg. Die afscheiding heb ik nu ook: tussen ei en nod... hopelijk goed nieuw voor ons!

Jennypenny 25-08 om 07:57

Ik dacht dat mijn ei toen was, maar mijn testjes waren nog niet echt dik. Nu heb ik gisteren een hele dikme streep gehad! En vrijdag hebben we geklust en nu net weer. Dus hopellijk precies rond mijn ei. Dan is het afwachten en kijken of hij terugloopt. Jij ool succes! Wanneer is je nod?

Jennypenny 25-08 om 07:58

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Druppels bloed 2 dagen na klussen' in het Zwanger worden forum